Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Fotelja Thinktank Blue

Šifra:K87071
Boja:plava
Materijali:metal, poliester, iveral
Dimenzije:67x58x81h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
507,37 €
(3.822,78 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 482,00 € (3.631,63 kn)
Vaša ušteda: 25,37 € (191,15 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Thinktank Fotelja donosi svježi pristup tapeciranim stolicama, pokazujući da udobnost i moderan dizajn idu ruku pod ruku. Njezin prepoznatljiv četvrtasti prošiveni uzorak i suptilno prošireni tapecirani nasloni za ruke dodaju dozu suvremenosti, čineći je neodoljivom opcijom za svaki prostor.

Ova bezvremenska blagovaonska stolica, u elegantnoj plavoj boji i s crnim nogama, savršeno se uklapa u moderni stil interijera. Bilo da je postavljena uz blagovaonski stol, koristi se u uredu ili kao elegantan dodatak čekaonici, Thinktank pruža vrhunsku udobnost svakome tko sjedne na nju.

Jedan od ključnih elemenata Thinktank fotelje je njezina okretna funkcija, koja olakšava ustajanje s blagovaonskog stola. Ova praktična karakteristika čini je funkcionalnom i prilagodljivom, pružajući vrhunsku udobnost i praktičnost u istom paketu.

Uživajte u spoju suvremenog stila, beskompromisne udobnosti i funkcionalnosti s Thinktank Foteljom. Dizajnirana za iznimno iskustvo sjedenja, ova fotelja dodaje sofisticiranu notu vašem prostoru.

  • Dimenzije: 67x58x81h cm
  • Težina: 11 kg
  • Materijali: poliester, iveral, metal

Naručite fotelju Thinktank Blue u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!



VEZANI ARTIKLI