Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Fotelja Orion White

Šifra:K86912
Boja:bijela
Materijali:presvlaka 100% od pjene poliestera, iveral, metal
Dimenzije:78x76x75h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.038,47 €
(7.824,35 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 986,55 € (7.433,16 kn)
Vaša ušteda: 51,92 € (391,19 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u naš ekskluzivni svijet namještaja, gdje kreativnost susreće stil, a udobnost postaje umjetnost. Naša kolekcija koktel fotelja predstavlja spoj elegancije i funkcionalnosti, pružajući vam priliku da izrazite svoju jedinstvenu viziju i transformirate svoj prostor u oazu udobnosti.

Izdvajamo dizajn naše koktel fotelje, inspiriran klasicima iz razdoblja šezdesetih i sedamdesetih, koji će dodati dozu neobičnosti i individualnosti vašem domu. Ova okretna školjkasta stolica savršeno će se uklopiti u vašu dnevnu sobu, pružajući istovremeno i funkcionalnost i estetiku. Mesingani premaz osigurava moderni glamur, dodajući sofisticiranu notu vašem prostoru.

Jedinstvenost naše koktel fotelje ogleda se i u pahuljastoj mekanoj presvlaci koja oponaša luksuzni bouclé stil. Osim što pruža vizualni užitak, ova presvlaka također jamči iznimnu udobnost. Pjena visoke gustoće u podstavi, jednodijelni zaobljeni naslon za leđa i bubrežasti jastuk osiguravaju sjedeće iskustvo koje će vas pozvati da se opustite i uživate u trenucima odmora.

Za nas udobnost nije samo riječ - to je obećanje koje pridajemo svakom komadu namještaja. Naša podkonstrukcija od čvrstog drvenog okvira garantira stabilnost i izdržljivost, sposobnu nositi težinu do 150 kg. Ova koktel fotelja nije samo komad namještaja; to je umjetničko djelo koje će unaprijediti estetiku vašeg doma i istovremeno pružiti savršeno sjedeće iskustvo.

Neka naša koktel fotelja postane središnji komad vaše dnevne sobe ili neka zauzme svoje mjesto u spavaćoj, gostinjskoj sobi ili hodniku. Dopustite nam da vam pružimo priliku da izrazite svoju kreativnost i stil, stvarajući prostor koji će odražavati vaš karakter i istaknuti vašu jedinstvenost. Osvježite svoj prostor s našom koktel foteljom i doživite spoj funkcionalnosti, udobnosti i besprijekornog stila.

  • Dimenzije: 78x76x75h cm
  • Materijali: presvlaka 100% od pjene poliestera, iveral, metal
  • Težina: 25 kg

Naručite Fotelju Orion White u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.



VEZANI ARTIKLI