Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Fotelja Cane

Šifra:K86469
Boja:krem
Materijali:poliester, drvo
Dimenzije:70x80x83h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.298,37 €
(9.782,57 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.233,45 € (9.293,43 kn)
Vaša ušteda: 64,92 € (489,14 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Unesite dašak prirodnog šarma u svoj dom s našom foteljom od punog jasenovog drva. Ova fotelja nije samo lijepa, već je i izuzetno izdržljiva zahvaljujući kvaliteti punog drva. Jasen, kao vrlo tvrdo drvo, osigurava da će ova fotelja dugotrajno pružati udobnost i estetiku.

Pleteni nasloni za ruke i leđa dodaju posebnu dozu elegancije i estetskog detalja. Blago prošarana tkanina s lanenom komponentom savršeno se usklađuje sa smeđom bojom drva, stvarajući skladan spoj boja i tekstura.

Ovaj dizajnerski komad namještaja iz KARE-a sjajno se uklapa u prostore za sjedenje u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili radnoj sobi. Pametno kombinirajući skandinavski dizajn namještaja s oblicima iz sredine stoljeća, ova fotelja postaje vizualno privlačna točka vašeg interijera.

Udobnost nije zanemarena - elastični pojas ispod sjedala pruža ugodnu potporu, čineći ovu fotelju idealnim mjestom za opuštanje. I najbolje od svega, dolazi već montirana, spremna za unapređenje vašeg prostora s prepoznatljivim karakterom. Dodajte je pored svog kutnog kauča ili sofe i stvorite prostor gdje stil i udobnost dolaze u savršenom spoju.

  • Dimenzije: 70x80x83h cm
  • Težina: 15 kg
  • Materijali: poliester, drvo

Naručite Fotelju Cane u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!