Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Maye Bow

Šifra:K87499
Boja:siva, crna, smeđa
Materijali:MDF, presvlaka od poliestera, poliuretan
Dimenzije:86x76x70h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
981,97 €
(7.398,65 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 932,87 € (7.028,71 kn)
Vaša ušteda: 49,10 € (369,94 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Uživajte u spoju stila i udobnosti s našom Maye Bow okretnom foteljom, dizajnerskim komadom koji donosi klasičnu modernu eleganciju u vaš dom. Ova sofisticirana okretna fotelja ima sve: trendovski dizajn, udobnost i sofisticiranu presvlaku izrađenu od strukturiranog tkanog materijala u elegantnim nijansama.

Maye Bow sjaji svojom snagom, posebice kada je svaki centimetar prostora bitan. Njezin klasično moderni oblik i elegantna tkanina presvlake, koja se igra s nijansama sive i bež, unose sklad u spavaću sobu ili stvaraju opuštajući lounge osjećaj u dnevnoj sobi.

Njene dimenzije fotelju Maye Bow čine savršeno kompaktnom, stvarajući lagan izgled koji je idealan za udobne sobe. Ova moderna okretna fotelja rotira se za 360 stupnjeva, pružajući vam slobodu kretanja i priliku da je postavite kao fokuspunkt u prostoru.

Udobnost sjedenja iz snova postignuta je visinom sjedala od 44 cm, podstavom od pjene, oprugama bez saginjanja te ovjesom pojasa. Maye Bow okretna fotelja nije samo funkcionalan komad namještaja, već i estetski užitak koji će obogatiti svaki kutak vašeg doma.

  • Dimenzije: 86x76x70h cm
  • Težina: 28 kg
  • Materijali: MDF, presvlaka od poliestera, poliuretan

Naručite Naslonjač Maye Bow u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!



VEZANI ARTIKLI