Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Kutna garnitura Gianni Creme Right

Šifra:K85491
Boja:Krem, bež
Materijali:Iveral, drvo bukve, poliester, metal
Dimenzije:290x167x88h cm
Model:kutna garnitura
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
3.117,67 €
(23.490,08 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 2.961,79 € (22.315,61 kn)
Vaša ušteda: 155,88 € (1.174,48 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Kutna garnitura Gianni je pravo remek-djelo koja će vas očarati svojom funkcionalnošću i estetikom. S pet udobnih jastuka, pruža maksimalnu udobnost sjedenja i dovoljno prostora za ušuškavanje. Ova kutna garnitura je vaš savršeni partner u svakodnevnom životu, bilo da se želite opustiti uz omiljenu knjigu ili ugostiti prijatelje i obitelj.

Dizajn Giannija je suvremen, s ravnim linijama koje odražavaju moderni minimalizam. Ova garnitura je stvorenja da se uklopi u različite stilove življenja, bilo da imate urbanu, elegantnu ili opuštenu estetiku.

Ono što ovu kutnu garnituru čini iznimno posebnom je tehnologija Easy Clean. Tkanina pokrivača ima završni sloj koji odbija prljavštinu i vodu, čineći je praktičnom i lako održavajućom. Obitelji s djecom ili kućnim ljubimcima posebno će cijeniti ovu osobinu, jer se mogu opustiti bez brige o potencijalnim nesrećama ili mrljama.

Ako želite unijeti dodir stila u svoj dnevni boravak, kutna garnitura Gianni je pravi izbor. Njezin dizajn se ističe kako u prostoru s drugim namještajem, tako i kao slobodno stojeći element u sobi.<

Serija Gianni nudi različite boje i veličine kako bi se prilagodila vašim potrebama. Možete odabrati ležaljku na lijevoj ili desnoj strani, ovisno o konfiguraciji vašeg prostora.

Zamislite udobne večeri na vašem novom kutnom kauču Gianni, opuštanje uz omiljeni film ili poziv prijateljima na druženje. Ova garnitura nije samo komad namještaja; to je dodatak vašem načinu života. Osvježite svoj prostor s Giannijem i doživite udobnost, funkcionalnost i stil na jednom mjestu.

 
  • Dimenzije: 290x167x88h cm
  • Težina: 105 kg
  • Materijali: iveral, MDF, puno drvo bukve, poliester, metal
  • Visina sjedenja: 44cm

Naručite Kutnu garnituru Gianni Cream right u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!