Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

20. sezona InDizajn-a

Nedjelje ujutro ponovno su rezervirane za RTL i Indizajn, a s njima i za naše makoevere :=) Sve propuštene epizode moći ćete pogledati i ovdje te na našem Youtube kanalu. Uživajte i inspirirajte se zajedno sa nama.

Epizoda 1:

Prva epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U prvoj epizodi nove 20. sezone preuređen je prostor za dnevni boravak učenika Osnovne škole Mate Lovraka u Petrinji. U tom prostoru učenici se druže, pišu zadaću te čekaju autobus za povratak kući stoga je bilo bitno pretvoriti ga u prostor ugodnim za boravak. Jedan zid ukrašen je bojama i naljepnicama. Bilo je potrebno postaviti mnogo poličara kako bi sve stvari potrebne učenicima bile na pristupačnom mjestu. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 
stolica Trill, trosjed Twist, tepih Ajo, zidne naljepnice Mickey

 
 
Epizoda 2:

Druga epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U drugoj epizodi nove 20. sezone preuređen je dnevni boravak kojeg je trebalo osvježiti i opremiti suvremenim namještajem. Stari namještaj nije bio dobro raspoređen s obzirom na kvadraturu. Zidovi su osvježeni novom bojom, a monotoniju je bilo potrebno razbiti sivim tonovima. Promjenom garniture dobiven je prostor za veći stolić, a stara komoda zamijenjena je novom. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 
stolić Oseye, stolić Irune, garnitura Infinity, slika Djarra, tepih Blocchi, komoda Palmia


Epizoda 3:

Treća epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U trećoj epizodi nove 20. sezone preuređen je pomalo prazan i nedovoljno iskorišten dnevni prostor. Stari namještaj nije bio namijenjen za obiteljsko druženje. Zidovi su osvježeni novom bojom, a dodatno su ukrašeni tapetama koje su uokvirene štukaturama. Umjesto fotelje u postor je dodan trosjed kojeg prije nije bilo. Kut uz prozor ostao je prostor za čitanje. Velika podna lampa podigla je izgled prostorije, a na komodu dodana je televizija. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

trosjed Twist, set stolića Wire, stolica Bressio, foto tapeta Amazonia


Epizoda 4:

Četvrta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U četvrtoj epizodi 20. sezone preuređena je blagovaonica šesteročlane obitelji. Budući da se radi o velikoj obitelji bio je potreban puno veći prostor za blagovanje. Stari stol i rasklimane stolice više nisu bile prikladne za obiteljska blagovanja stoga ih je bilo potrebno zamijeniti novima. Zidovi su osvježeni bijelom bojom, a jedan zid ukrašen je motivima u boji. Stari manji stol zamijenjen je novim, ovalnim stolom koji je upotpunjen crnim stolicama suvremenog izgleda. Već postojeća komoda zadržana je jer se dobro uklapala u novi interijer. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

stol Oakland, stolice Lars


Epizoda 5:

Peta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U petoj epizodi preuređena je spavaća soba. Soba je bila opremljena prilično starim namještajem. Krevet je star i dotrajao, a raspored nespretan. Stari ormar je zadržan te obojan u dvije boje , a sav ostali namještaj zamijenjen je novim. Zidovi su ukrašeni tapetama i štukaturama. Manjim komadima namještaja i dekoracijama zaokružen je novi izgled prostorije. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

vaza Tubini, tabure Cherry, lampa Badra, krevet Mediterranea, tapeta Tiles Flowers


Epizoda 6:

Šesta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U šestoj epizodi preuređena je blagovaonica koja je bila opremljena poprilično starim namještajem stoga je bilo potrebno osvježiti ju i opremiti novijim namještajem. Zadatak je bio pretvoriti ju u ugodan prostor za druženje i večere s prijateljima. Zidovi su obojani u svijetlo sivu boju, dok su vrata i štokovi obojani tamnijom sivom. Kako bi se razbila monotnija zidova dodane su slike čiji motivi prelaze na zid. Novi stol i stolice unijeli su suvremeniji izgled, a stari tepih odlično se uklopio u novi prostor. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 


Epizoda 7:

Sedma epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U sedmoj epizodi InDizajna s Mirjanom Mikulec donosimo vam inspiracije i trendove koji će vam poslužiti u preuređenju blagovaonice. Prostor koji je opremljen zauzima 10 kvadrata, a klijenti su ga počeli uređivati sami. Ljubitelji su opeke i željeli su nesvakidašnji prostor pa su u nedostatku ideja potražili pomoć. Tepih jakih boja i upečatljivih motiva odlično je spojen s originalnim stolom. Vodoravna ploha stola su ustvari starinska drvena vrata koja su radi lakšeg održavanja prekrivena staklom. U kombinaciji s tamnim drvenim nogama ostavljaju upečatljiv dojam. Stolice su odabrane u u sivom neutralnom tonu. Ova blagovaonica izvrsna je inspiracija i za ljubitelje neutralnih tonova koja pokazuje kako ne mora sve završiti u monotoniji te kako mogu sa sivom stvoriti originalan prostor.


Epizoda 8:

Osma epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U osmoj epizodi InDizajna s Mirjanom Mikulec preuređena je radno gostinjska soba. S obzirom da se radi o novoj nekretnini nije bilo potrebno popravljati zidove, već samo promijeniti njihovu boju. Jedan zid ukrašen je tapetama i štukaturama dok je nasuprotni zid obojan tamno sivom bojom. Na zid kod tapete postavljena je sofa na razvlačenje koja nije upadljiva. Tepih svijetlo sive boje unio je toplinu u prostor, a sofi je pridružen mali stolić. Stari radni stol koji je prije bio u postoriji zadržan je te je dobro uklopljen u projekt. Sitnim detaljima ukrašen je prostor. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

lampa Dione, lampa Tipir, sofa Foldy, tapeta Flamingos, stolić KaoriEpizoda 9:

Deveta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U devetoj epizodi InDizajna s Mirjanom Mikulec preuređena je blagovaonica. Osvježena blagovaonica trebala je biti iznenađenje za Martininu mamu. Namještaj je zastario i klimav, a potrebno je bilo promijeniti i visilicu. Kako bi prostorija dobila suvremeniji izgled, dijelove zidova koji su bili zlatne boje bilo je potrebno zamijeniti bijelom. Postojeće štukature su zadržane. U prostor unesen je novi stol, stolice i tepih. Umjesto visilice stavljene su dvije koje bolje pristaju novom izgledu blagovaonice, a stari zastori zamijenjeni su bogatijima kako bi prostor dobio dodatnu toplinu. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

stolica Tina, lampa Modo Wire, lampa Modo Wire Round


 

Epizoda 10:

Deseta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U desetoj epizodi InDizajna s Mirjanom Mikulec donosimo vam inspiracije i trendove koji će vam poslužiti u preuređenju radno gostinjske sobe koja će koristiti kao radni prostor i mjesto za privremeni boravak gostiju. Prostorija od 15 kvadrata vizualno je podijeljena na garderobni i na radno gostinjski dio. Ormari su postavljeni na ulaz s obje strane, a u produžetku se nalazi radni stol i sofa koja je smještena nasuprot istom. Prostor je opremljen namještajem u neutralnijim tonovima pa su tome prilagođene i dekoracije. Bijeli i bež elementi stvaraju ugodnu i opuštajuću atmosferu. Profinjenost je postignuta crnim detaljima kao što su ručkice ormara, nogice stola i okviri za slike. U nastavku priloga možete pogledati kako neutralnije tonove možete podignuti odaberete li nekoliko elemenata koji će ih razgirati.

Epizoda 11:

Jedanaesta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi: