Moja košarica
Nema proizvoda

20. sezona InDizajn-a

Nedjelje ujutro ponovno su rezervirane za RTL i Indizajn, a s njima i za naše makoevere :=) Sve propuštene epizode moći ćete pogledati i ovdje te na našem Youtube kanalu. Uživajte i inspirirajte se zajedno sa nama.

Epizoda 1:

Prva epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U prvoj epizodi nove 20. sezone preuređen je prostor za dnevni boravak učenika Osnovne škole Mate Lovraka u Petrinji. U tom prostoru učenici se druže, pišu zadaću te čekaju autobus za povratak kući stoga je bilo bitno pretvoriti ga u prostor ugodnim za boravak. Jedan zid ukrašen je bojama i naljepnicama. Bilo je potrebno postaviti mnogo poličara kako bi sve stvari potrebne učenicima bile na pristupačnom mjestu. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 
stolica Trill, trosjed Twist, tepih Ajo, zidne naljepnice Mickey

 
 
Epizoda 2:

Druga epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U drugoj epizodi nove 20. sezone preuređen je dnevni boravak kojeg je trebalo osvježiti i opremiti suvremenim namještajem. Stari namještaj nije bio dobro raspoređen s obzirom na kvadraturu. Zidovi su osvježeni novom bojom, a monotoniju je bilo potrebno razbiti sivim tonovima. Promjenom garniture dobiven je prostor za veći stolić, a stara komoda zamijenjena je novom. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 
stolić Oseye, stolić Irune, garnitura Infinity, slika Djarra, tepih Blocchi, komoda Palmia


Epizoda 3:

Treća epizoda nove 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U trećoj epizodi nove 20. sezone preuređen je pomalo prazan i nedovoljno iskorišten dnevni prostor. Stari namještaj nije bio namijenjen za obiteljsko druženje. Zidovi su osvježeni novom bojom, a dodatno su ukrašeni tapetama koje su uokvirene štukaturama. Umjesto fotelje u postor je dodan trosjed kojeg prije nije bilo. Kut uz prozor ostao je prostor za čitanje. Velika podna lampa podigla je izgled prostorije, a na komodu dodana je televizija. Prostor je upotpunjen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

trosjed Twist, set stolića Wire, stolica Bressio, foto tapeta Amazonia


Epizoda 4:

Četvrta epizoda 20. sezone InDizajn makeovera donosi:


U četvrtoj epizodi 20. sezone preuređena je blagovaonica šesteročlane obitelji. Budući da se radi o velikoj obitelji bio je potreban puno veći prostor za blagovanje. Stari stol i rasklimane stolice više nisu bile prikladne za obiteljska blagovanja stoga ih je bilo potrebno zamijeniti novima. Zidovi su osvježeni bijelom bojom, a jedan zid ukrašen je motivima u boji. Stari manji stol zamijenjen je novim, ovalnim stolom koji je upotpunjen crnim stolicama suvremenog izgleda. Već postojeća komoda zadržana je jer se dobro uklapala u novi interijer. Prostor je opremljen sljedećim proizvodima iz našeg asortimana: 

stol Oakland, stolice Lars