Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Nataša Janjić Medančić - Adaptacija stana

Kao što ste mogli popratiti u prethodnom blog postu o adaptaciji kuhinje i u cjelokupnom dnevniku adaptacije na www.dblog.hr radovi u domu Janjić - Medančić su bili u punom jeku. Povodom izlaska novog broja luksuznog časopisa Gloria Dom, u kojem možete pronaći sažetak cijelog procesa, osvrćemo se na neke djelove uređenja u kojima smo i mi s ponosom sudjelovali.


Opremanje stana zahtjevan je proces sam po sebi, a ukombinirati to zajedno sa samom kupnjom, ljubavlju, brakom i rođenjem sina, a da to sve na kraju ispadne zadivljujuće i inspirativno, može samo superžena Nataša!
Predivni zemljani i neutatralni bijeli i sivi tonovi, visoki stropovi i štukature te pregršt modernih i elegantnih detalja pretvorili su ovaj stan u apsolutnu obiteljsku oazu. Nataša je birala kvalitetu i izdržljive materijale koji će biti funkcionalni uz malo dijete i kućnog ljubimca. Mnogo svijetla i biljaka pridonose zdravoj i prozračnoj okolini koja se savršeno balansira sa zemljanim tonovima većih komada namještaja.

Foto: Sanja Bistričić za Dblog

U dnevnom boravku kao glavni akter smjestila se garnitura Megan našeg dobavljača Nicoletti Home. Nicoletti Home je svjetski poznati talijanski brend, sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja. Ističu se uspješno kombinirajući dugu tradiciju izrade namještaja sa prepoznatljivom i svojstvenom etiketom "Made in Italy“. Tko god odabire Nicoletti, svjestan je da će posjedovati namještaj koji je rezultat autentične strasti, brige o detaljima i neprekidne potrage za savršenim balansom između dizajna i udobnosti. Napredni industrijski procesi i pažljiv odabir sirovina, zajedno sa majstorstvom, preciznošću i stilom, čine Nicoletti Home namještaj jedinstvenim.

Sjajni bijeli elementi i moderan kuhinjski otok produkt su truda i iskustva dizajnerskog tima iz Alplesa - vodećeg Slovenskog proizvođača namještaja. Alples u svojoj ponudi ima širok asortiman vrhunskog namještaja za spavaće sobe, a svoju ponudu upotpunjuju i kuhinjama te ugradbenim ormarima rađenima po mjeri. Odlikovani su dugogodišnjom tradicijom, visokom kvalitetom proizvoda i činjenicom da su upravo sa našeg podneblja - pa nije teško vidjeti zašto je Nataša odabrala baš njih.

Foto: Sanja Bistričić za Dblog

U drugom djelu kuhinje smjestio se praktični i elegantni stol na razvlačenje brenda Calligaris. Stol ECHO sa gornjom pločom od staklokeramike i metalnim okvirom nudi mogućnost razvlačenja na čak dvije dimenzije zahvaljujući dodatnim pločama koje su se smjestile sa obe strane stola, a koje se suptilno sakrivaju i uklapaju u dizajn kada nisu u upotrebi. Vrlo lagan mehanizam razvlačenja apsolutno je plus i značajka svih Calligarisovih stolova na razvlačenje. Uz stol Echo, savršeno su se uklopile i Calligarisove stolice Sophia presvučene u tkaninu smaragdno plave nijanse i crnom mat konstrukcijom nogu, koje svojom bojom pružaju živahan kontrast i dodaju malo začina ostatku kuhinje.

Sve detalje adaptacije kompletnog stana potražite u novom broju Gloria Dom i na www.dblog.hr.