Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Nataša Janjić - dnevnik adaptacije kuhinje

Nova godina donijela je i nove avanture. Ovaj put smo imali priliku pomoći transformirati kuhinju Nataše Janjić. Pogledajte fotkice i oduševite se zajedno s nama ljepotom i jednostavnošću kojom zrače i kuhinja i Nataša :)


Sanja Bistričić / DBLOG

Usprkos silovitim trendovima koje je moguće vidjeti u svijetu dizajna interijera, Nataša se odlučila za elegantnu jednostavnost pri odabiru svoje kuhinje. Uz minimalno adaptacije prostora postigli smo efektnu promjenu i zadržali funkcionalnost i toplinu koju kuhinja kao srce doma i treba imati. Sjajni bijeli elementi i moderan kuhinjski otok produkt su truda i iskustva dizajnerskog tima iz Alplesa - vodećeg Slovenskog proizvođača namještaja. Alples u svojoj ponudi ima širok asortiman vrhunskog namještaja za spavaće sobe, a svoju ponudu upotpunjuju i kuhinjama te ugradbenim ormarima rađenima po mjeri. Odlikovani su dugogodišnjom tradicijom, visokom kvalitetom proizvoda i činjenicom da su upravo sa našeg podneblja - pa nije teško vidjeti zašto je Nataša odabrala baš njih.


Sanja Bistričić / DBLOG


Sanja Bistričić / DBLOG


Sanja Bistričić / DBLOG
 
U drugom djelu kuhinje smjestio se praktični i elegantni stol na razvlačenje brenda Calligaris. Stol ECHO sa gornjom pločom od staklokeramike i metalnim okvirom nudi mogućnost razvlačenja na čak dvije dimenzije zahvaljujući dodatnim pločama koje su se smjestile sa obe strane stola, a koje se suptilno sakrivaju i uklapaju u dizajn kada nisu u upotrebi. Vrlo lagan mehanizam razvlačenja apsolutno je plus i značajka svih Calligarisovih stolova na razvlačenje. Nataša se odlučila za kombinaciju bijele gornje ploče i mat crne konstrukcije okvira s čime se zadržala jednostavna nota interijera s kojom smo i krenuli.

Uz stol Echo, savršeno su se uklopile i Calligarisove stolice Sophia presvučene u tkaninu smaragdno plave nijanse i crnom mat konstrukcijom nogu, koje svojom bojom pružaju živahan kontrast i dodaju malo začina ostatku kuhinje.
Uz nekoliko asesoara i malo zelenila - elegancija, čiste linije, neutralne nijanse i pokoji začin boje zajedno su upotpunili i zaokružili ovu toplu i simpatičnu kuhinju naše Nataše.


Sanja Bistričić / DBLOG


Sanja Bistričić / DBLOG

 

 Više detalja i sam doživljaj opisan Natašinim riječima pogledajte u originalnoj blog objavi sa dblog.hr na sljedećem linku.