Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Nova 19. sezona InDizajn-a

 Epizoda 1:

Prva epizoda nove 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U prvoj epizodi InDizajn makeovera preuredili smo blagovaonu obitelji iz Zagreba. Novu sezonu otvorio je gospodin Zlatko koji se prijavio kako bi svojoj zastarjeloj blagovaoni pružio novi izgled, te kako bi ujedno iznenadio svoju suprugu za nadolazeću jubilarnu godišnjicu. U makeoveru ste mogli vidjeti dolje navedene proizvode iz našeg asortimana:
stol Verano, stolica Casablanca, vaza David Black, tepih Kelim Ornament Powder, vaza Lion Black, vaza Bulldog Black
 


 Epizoda 2:

Druga epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U drugoj epizodi InDizajn makeovera preuredili smo nefunkcionalnu prostoriju u dječju sobu. U makeoveru ste mogli vidjeti dolje navedene proizvode iz našeg asortimana:
krevet Mediterranea, uzglavlje Bergen, podna prostirka Dalija, tabure Eclipse, tabure Loop, madrac Young, tapeta Forest Animals
 

 Epizoda 3:

Treća epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U novoj epizodi InDizajna prikazan je poseban humanitarni makeover za udrugu Kolibrići koju su osnovali roditelji djece s poteškoćama u razvoju krajem 2011. godine. Stari prostor koji je udruga dobila na korištenje u potpunosti je adaptiran kako bi korisnici imali adekvatan prostor za boravljenje. Budući da se radi o malom prostoru od svega 35 kvadrata najprije se trebalo napraviti tlocrtno rješenje sa svim prostorijama. Najprije su se morali pregraditi zidovi, napraviti vodoinstalaterski i keramičarski radovi, a u dnevni dio bilo je potrebno uklopiti i radni prostor. Kupaonicu je trebalo proširiti jer djeca trebaju konstantnu pomoć roditelja, a veći prostor bio je potreban i kako bi se mogao smjestiti stol za prematanje. Za kraj, prostor je opremljen namještajem i kuhinjskim aparatima iz Meblo Tradea. Drago nam je što smo mogli biti dio ovog humanitarnog projekta i veselimo se što će korisnici udruge Kolibrići moći koristiti i uživati u našem namještaju!

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen prostor udruge možete pogledati na sljedećim linkovima:
trosjed Twiststolica Bressiouredska stolica Larstepih Freyapodna prostirka Koraset stolića Wirenoćni ormarić Medeja
 


 Epizoda 4:

Četvrta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U četvrtoj epizodi InDizajna preuredili smo dnevni prostor Rehabilitacijskog centra Rijeka koji je zahtjevao dosta posla. Prostor koji su korisnici centra koristili kao dnevni boravak i prostoriju za radnu terapiju služio je svrsi, ali trebalo je dosta toga izmijeniti kako bi prostor dobio novi izgled. Bilo je potrebno urediti zidove, zamijeniti namještaj i učiniti ga ugodnim za korištenje. Bijeli zidovi upotpunjeni su slikama koje su naslikali korisnici centra, a namještaj je podignuo atmosferu prostora. Ovaj dnevni boravak sada ima potpuno novi, veseli izgled i dovoljno prostora za kretanje budući da se radi o osobama s poteškoćama. Korisnici ovog centra sada će moći u potpunosti uživati u novo opremljenom prostoru.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen Rehabilitacijski centar Rijeka možete pogledati na sljedećim linkovima:
stolić Maggio, stolica Casablanca, tepih Japair


Epizoda 5:

Peta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U petoj epizodi InDizajna iznenadili smo Sandru koja je prijavila na makeover svoj nikada dovršeni dnevni boravak. Cilj je bio stvoriti ugodno mjesto za odmor i druženje. Bilo je potrebno zamijeniti dotrajali i neudobni trosjed s novim i upotpuniti prostor manjim komadima namještaja. Dio jednog zida obojan je u bijelu boju, dok je za ostatak odabrana nijansa tamno ljubičaste boje. Na zid iza trosjeda postavljena je tapeta na kojoj prevladava zelena boja. Ovaj dnevni boravak sada ima potpuno novi izgled u kojem će Sandra moći uživati nakon napornog radnog dana.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen Rehabilitacijski centar Rijeka možete pogledati na sljedećim linkovima:
fotelja Ogiaro, trosjed Perfetto, ogledalo Double, stolić Duilia, stolić Yinan, tapeta Green Dust, tepih Aimi.


Epizoda 6:

Šesta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U šestoj epizodi InDizajna iznenadili smo Irmu koja je prijavila na makeover svoj dnevni boravak. Boravak je bio ispunjen dotrajalim i ne baš praktičnim namještajem. Cilj je bio maksimalno iskoristiti prostor. Jedan zid ukrašen je tapetom u crno bijelim tonovima, a zid oko kamina obojan je u svijetlo sivu boju. Stari namještaj zamijenjen je novim, dok je staroj komodi i radnom stolu obnovljena boja. Dnevni boravak upotpunjen je novim komadima namještaja, a cijeli prostor bolje je iskorišten, te je dobio potpuno nov izgled.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen ovaj dnevni boravak možete pogledati na sljedećim linkovima:
tapeta Branche Dipping White, trosjed Choice, fotelja Poeti


Epizoda 7:

Sedma epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U sedmoj epizodi InDizajna preuredili smo dnevni boravak koji je dio open space-a koji objedinjuje blagovaonicu i kuhinju. Cilj je bio vizualno povezati prostor. Najzanimljiviji komad namještaja je modularna garnitura kojoj su pridruženi prozračni stolići i tepih kojim smo povezali boje.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen ovaj dnevni boravak možete pogledati na sljedećim linkovima:
tepih Pomezia, garnitura BonBon, tabure Loop, set stolića AkemiEpizoda 8:

Osma epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U prilogu Stvaramo dom pogledajte kako smo uredili dnevni boravak za četveročlanu obitelj. Centralni komad namještaja je modularna garnitura u sivim tonovima kojoj smo pridružili fotelju iste boje. Kroz detalje provučena je decentna zlatna boja, a ispred garniture dodali smo dva stolića. Moderan dnevni prostor stilski je povezan s kuhinjskim i blagovaonskim dijelom.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljen ovaj dnevni boravak možete pogledati na sljedećim linkovima:
garnitura Lounge, stolić Bam, fotelja MedeaEpizoda 9:

Deveta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U devetoj epizodi In Dizajna pogledajte makeover mladenačke spavaće sobe. Spavaća soba imala je zastarjeli izgled zbog dotrajalog namještaja te je bilo potrebno unijeti mladenački duh u nju. Stari raspored i preveliki komadi namještaja smanjili su prostor sobe. Zidovi su osvježeni novom bojom, a na zid iza kreveta postavljena je tapeta koja se uklapa s novom bojom zida i vrata. Na dno sobe smješten je krevet kako bi se postigao dovoljan prostor za ostatak namještaja. U produžetku sobe na jedan zid smješten je ormar, a nasuprot njemu je mali radni kutak.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljena ova spavaća soba možete pogledati na sljedećim linkovima:
ormar Fast 150, tapeta Painted Bricks, krevet Mediterranea, madrac Favourite, tepih Asko, stolica Adah, stolica za ljuljanje KennaEpizoda 10:

Deseta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U desetoj epizodi In Dizajna pogledajte makeover ne funkcionalne spavaće sobe. Spavaća soba nije bila korištena te je cilj bio pretvoriti ju u radnu/gostinjsku sobu kako bi se mogla koristiti i kao ured za rad od kuće i kao gostinjska soba. Preveliki krevet nije ostavljao prostora za rad, a zbog već postojeće spavaće sobe nije bilo potrebe za još jednom. Budući da su zidovi u dobrom stanju nije bilo potrebe za njihovim osvježavanjem, pa je na samo jedan zid stavljena tapeta kako bi se izbjegla monotonija. Prostorom prevladava sofa svojom bojom, a plavo zelene nijanse namještaja povezane su tapetom s uzorkom. Ostali namještaj crne je boje kako bi se postigla profinjenost. 

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljena ova soba možete pogledati na sljedećim linkovima:
tapeta Harlekin, radni stol Foreman, trosjed Choice, stolica Aventino, stalak za cvijeće Circles, stolić Vogue, stolić Marae


Epizoda 11:

Jedanaesta epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U jedanaestoj epizodi In Dizajna pogledajte makeover tinejđerske spavaće sobe. Soba ima dovoljno prostora da se u nju smjeti sve što je potrebno za jednog tinejđera, ali je prije svega trebalo urediti zidove i strop. Odabrani su pastelni tonovi zidova koji su dodatno naglašeni tapetom. izmijenjen je raspored namještaja, tako da je na jednu stranu sobu postavljen krevet i kutak za čitanje, a na drugi ormar i radni stol. Na taj je način prostor dobio potrebnu prozračnost. 

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljena ova soba možete pogledati na sljedećim linkovima:
tapeta Temple, ormar White Kiss, krevet Linda, stolić Sirio, stolić Yinanmadrac Hotel Executive


Epizoda 12:

Dvanaesta  epizoda 19. sezone InDizajn makeovera donosi:


U dvanaestoj epizodi In Dizajna pogledajte makeover spavaće sobe devetogodišnje Lucije. Preuređenje Lucijine sobe prekinula je iznenadna bolest. Osnovni komadi namještaja su kupljeni, ali zbog troškova liječenja soba nikad nije bila dovršena. Budući da se soba djelomično nalazi pod kosinom, nježnim tonovima ujednačeni su zidovi i strop koji su obogaćeni štukaturama. Kako se radi o dječjoj sobi zidovi su dodatno ukrašeni pastelnim bojama i crnim linijama. Postojeći komadi namještaja su zadržani te su nadopunjeni novim komadima koji su nedostajali. U sobu je nadodan radni kutak i kutak za čitanje. Lucija sada napokon ima predivnu sobu kojoj ništa ne nedostaje.

Sav namještaj iz našeg asortimana kojim je opremljena ova soba možete pogledati na sljedećim linkovima:
radni stol Polar, noćni ormarić/stolić Bruk, stolica Lars.