Moja košarica
Nema proizvoda

Meblo Trade

Madrac Young

Šifra:211535
Dimenzije:190x80
Model:Pjena
Tip:nije zarolan
Odaberite dimenziju:
Rok isporuke: 30 do 45 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
175,50 € 250,71 €
Vaša ušteda: 75,21 € (-30%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
175,50 €
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Madrac za pravilno odrastanje!

Sastav: 1. Antialergijska navlaka
            2. Patent zatvarač
            3. Visokoelastična PU pjena PE3030
            4. PU pjena PN2534

Ukoliko ste roditelj, netko tko to planira biti, ili ste neko dijete koje je preraslo dječji krevetić željeli obradovati novim madracem, vjerovatno ste bili u dilemi za koji madrac se odlučiti. U širokoj ponudi madraca na tržištu, pa i onih koji se cjenovno grupiraju u višu kategoriju madraca, nije lako naći idealan madrac za dob od 2-16 godina.

Budući da se radi o osjetljivoj dobi, gdje je pravilan razvoj kralježnog sustava od izuzetne važnosti za zdravo odrastanje, razvili smo madrac koji će karakteristikama svoje jezgre zadovoljiti te kriterije, a dizajnom antialergijske navlake ujedno i biti madrac kojeg će Vaše dijete voljeti.

Specifične fiziološke promjene koje se manifestiraju kod djece u razvoju, zahtijevaju upotrebu odgovarajućih madraca za taj uzrast. To je potvrđeno i od strane stručnjaka specijaliziranih u oblasti ortopedske medicine, stoga smo, vođeni tom idejom, napravili madrac koji se sastoji od dvije pjene različite gustoće i tvrdoće i koji će kao takav odgovarati djetetu shodno promjenama težine. Madrac se sastoji od dvije vrste pjene (žuta strana odgovara težini do 30 kg, dok je plava predviđena za preko 30 kg) između kojih se nalaze kanalići koji omogućavaju nesmetano prozračivanje madraca. Na taj način ste dobili madrac koji će pratiti anatomski razvoj djeteta.

Navlaka madraca je antialergijski tretirana, te na sebi ima patent zatvarač na sve četiri strane, koji omogućava jednostavno skidanje navlake i pranje na predviđenoj temperaturi. Ista je posebno i moderno dizajnirana prema uzrastu za koji je madrac i namijenjen.

Ukupna visina madraca iznosi 16 cm.

Dodatne vrijednosti

  • Visokokvalitetna navlaka sa antibakterijskim svojstvima sa patent zatvaračem, periva na 30°C i uz mogućnost kemijskog pranja izrađena od tkanine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
  • Madrac rađen u kombinaciji sa dvije vrste pjena koje prate razvoj djeteta
  • Zračni kanalići unutar jezgre madraca za cirkulaciju zraka u madracu
  • Moderan dizajn 

Ukoliko ste bili u dilemi, vezano za kupnju sličnog proizvoda, madrac Young bi bio odličan izbor. Inovativni i moderni model kreiranja ovog proizvoda učinio ga je zdravim mjestom za spavanje, pružajući odmor i pravilno odrastanje svakog djeteta. 

Uputstva i jamstvo Meblo Trade .pdf

VEZANI ARTIKLI