Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Podna lampa Five Fingers

Šifra:K3438
Boja:siva
Materijali:metal, mramor
Dimenzije:85x108x215h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
326,57 €
(2.460,54 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 310,24 € (2.337,50 kn)
Vaša ušteda: 16,33 € (123,04 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u našu kolekciju namještaja, gdje predstavljamo jedinstvenu podnu lampu - Five Fingers. Ovaj izuzetan dizajn je briljantan primjer inteligentnog dizajna namještaja koji ne samo da zadovoljava funkcionalnost, već i oduševljava estetskom privlačnošću.

Mramor i kromirano željezo se spajaju u ovom mladenačkom dizajnerskom objektu, stvarajući vizualni doživljaj koji je istovremeno moderno sofisticiran i kreativno osvježavajući. Sjajni kromirani krakovi uzdižu se elegantno od čvrste mramorne baze, stvarajući pet zraka koje završavaju okruglim svjetiljkama. Ove svjetiljke mogu prigušiti ili osvijetliti prostoriju poput sunca, pružajući vam potpunu kontrolu nad atmosferom.

Lampa Five Fingers nije samo izvor svjetlosti, već je i estetsko remek-djelo koje iznenađuje svojim čistim kromiranim dizajnom i originalnim dodatkom kreativne individualnosti. Njezin elegantan izgled predstavlja estetsko poboljšanje za svaku prostoriju, čak i kada je isključena, čineći je izuzetnim dekorativnim elementom.

Ova podna lampa nije samo funkcionalan komad namještaja; to je umjetnički izraz, svjetlosna skulptura koja će obogatiti vaš prostor svojom prisutnošću. Dodajte dozu modernog glamura u svoj dom s lampom Five Fingers i doživite spoj funkcionalnosti i estetskog užitka.

  • Dimenzije: 85x108x215h cm
  • Težina: 17 kg
  • Materijali: metal, mramor

Naručite podnu lampu Five Fingers u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!