Moja košarica
Nema proizvoda

Kod kupovine ovog nadmadraca na poklon dobivate jastuk Comfort Memory

Meblo Trade

Nadmadrac Memory Trend

Šifra:136135
Dimenzije:190x180
Odaberite dimenziju:
Rok isporuke: 30 do 45 dana

Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!

299,06 € 427,23 €
Vaša ušteda: 128,17 € (-30%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
299,06 €
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ako se želite probuditi svako jutro nasmijani, bez bolova u leđima, spremni za novi dan, nadmadrac Memory Trend je pravi izbor za Vas! Ovaj nadmadrac je izrađen od termoaktivne memory pjene optimalne debljine 4 centimetra, sa navlakom od antialergijskog i antibakterijskog platna sa patent zatvaračem, što omogućava njeno skidanje i pranje.

Sloj memory pjene se oblikuje prema konturi Vašeg tijela pružajući potporu bez pritiska na mišiće i kosti. Njegova prvobitna namjena je postavljanje na postojeći madrac koji već koristite, radi poboljšanja udobnosti prilikom spavanja. Idealno bi bilo da podloga na koju ga stavljate bude ravna jer na taj način dolaze do izražaja sve prednosti termoaktivne memory pjene koje se manifestiraju kroz stavljanje u pravilan položaj tijela za vrijeme spavanja.

Svaki nadmadrac Memory Trend dolazi sa elastičnim trakama zahvaljujući kojima nadmadrac možete zakačiti za madrac da ne bi uslijed pokreta tokom spavanja skliznuo sa kreveta. Nadmadrac Memory Trend je dodatak Vašem tvrdom i neudobnom krevetu, ali u slučaju potrebe možete ga smotati i ponijeti sa sobom te spavati ugodno gdje god se nalazili u čemu se ogleda njegova multipraktičnost.

  • Jezgra: Termoaktivna memorijska pjena debljine 40 mm
  • Navlaka: Antialergijska tkanina periva na 40°C
Uputstva i jamstvo Meblo Trade .pdf

VEZANI ARTIKLI