Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Fotelja Bahia

Šifra:K87144
Boja:krem
Materijali:iveral, metal, koža
Dimenzije:60x81x80h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.298,37 €
(9.782,57 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.233,45 € (9.293,43 kn)
Vaša ušteda: 64,92 € (489,14 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet raskošne udobnosti i elegantnog dizajna s našom foteljom Bahia - pravim vizualnim vrhuncem svake dnevne sobe. Ova fotelja nije samo komad namještaja; ona je luksuzno iskustvo sjedenja koje kombinira sofisticiranost, udobnost i originalan dizajn.

Luksuzna presvlaka od prave kože u sivoj boji pruža Bahia fotelji otmjen izgled, dodajući prostoru notu elegancije. Čvrste čelične noge u šik lakiranoj završnici ne samo da osiguravaju stabilnost, već i naglašavaju suvremeni izgled fotelje. Nasloni za ruke od ratana dodaju dodir prirodnog šarma, stvarajući kontrast s modernim dizajnom.

Udobna pjenasta presvlaka s oprugama koje se ne spuštaju pruža optimalnu potporu tijelu, omogućujući vam opušteno sjedenje i uživanje u trenucima odmora. Visina sjedala od 43 cm čini Bahia fotelju idealnom i za visoke osobe, pružajući im ugodno iskustvo sjedenja.

Moderan i neobičan dizajn Bahia fotelje čini je pravim statement komadom u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Fotelja se isporučuje već sastavljena, spremna za trenutnu upotrebu. Dodatno, možete je kombinirati s drugim originalnim dizajnerskim namještajem i dodacima kako biste stvorili jedinstveni ugođaj u svom domu.

  • Dimenzije: 60x81x80h cm
  • Težina: 13 kg
  • Materijali: iveral, metal, koža
  • Nosivost: 110 kg

Naručite Naslonjač Bahia u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!