Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Lido

Šifra:K87174
Boja:smeđa
Materijali:tekstil presvučen poliuretanom, metal, iveral
Dimenzije:75x81,5x87h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
654,27 €
(4.929,60 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 621,56 € (4.683,14 kn)
Vaša ušteda: 32,71 € (246,45 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet elegantne udobnosti s našom okretnom stolicom Lido - originalnim komadom dizajnerskog namještaja koji istovremeno izgleda moderno i klasično. Ova fotelja nije samo funkcionalan komad namještaja; ona je izraz stila, udobnosti i visokokvalitetne izrade.

S smeđom tekstilnom presvlakom koja se lako održava, Lido okretna fotelja donosi luksuz u svaki dnevni boravak. Udobna pjenasta presvlaka od poliuretana pruža maksimalnu udobnost sjedenja, čineći ovu fotelju idealnom za opuštanje s knjigom ili šalicom kave. Čvrst metalni okvir premazan prahom osigurava stabilnost i elegantan izgled, a maksimalna nosivost od 120 kg čini fotelju izdržljivom i robusnom.

Jedna od značajki koja čini Lido fotelju posebnom je njena mogućnost okretanja za 360 stupnjeva, pružajući vam veliku slobodu kretanja i dodatni doživljaj udobnosti. Visina sjedala od 38 cm omogućava udobno sjedenje i dodatnu podršku za opuštanje.

Ova okretna fotelja nije samo sjajan dodatak dnevnom boravku; ona je također idealna kao originalni namještaj za sjedenje u radnoj sobi ili recepciji. Bez obzira tražite li funkcionalni komad za sjedenje ili namještaj s originalnim dizajnom, Lido okretna fotelja je apsolutni must-have za svakoga tko cijeni moderan dizajn i udobnost.

Lido okretna fotelja isporučuje se u ravnom pakiranju i lako se sastavlja uz priložene upute za montažu. Osvježite svoj prostor s ovom izuzetnom foteljom koja kombinira stil, udobnost i funkcionalnost na najbolji mogući način.

  • Dimenzije: 75x81,5x87h cm
  • Težina: 6,5 kg
  • Materijali: tekstil presvučen poliuretanom, metal, iveral

Naručite Naslonjač Lido u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!