Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Lorena Turquoise

Šifra:K86706
Boja:siva
Materijali:metal, poliester, iveral
Dimenzije:53x52x81h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
450,87 €
(3.397,08 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 428,33 € (3.227,25 kn)
Vaša ušteda: 22,54 € (169,83 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Tražite savršen dodatak koji će unaprijediti izgled vaše blagovaonice, kuhinje ili dnevnog boravka? Upoznajte naslonjač Lorena, elegantan komad namještaja u prekrasnoj nijansi tirkiza.

Naslonjač Lorena ne samo da privlači pažnju svojom živopisnom bojom, već i pruža vrhunsku udobnost. Sa svojim profinjenim dizajnom, ovaj naslonjač je idealan kako za opuštanje uz knjigu u kutku dnevnog boravka, tako i za uživanje u ukusnim obrocima za blagovaonskim stolom.

Jedinstvena tirkizna boja naslonjača Lorena dodatno će osvježiti i ozariti svaki prostor u kojem se nalazi. Njegov elegantan izgled savršeno se uklapa u različite stilove uređenja, pružajući prostoru sofisticiranu notu modernog luksuza.

Naslonjač Lorena nije samo estetski privlačan, već i funkcionalan komad namještaja koji će postati omiljeni kutak za opuštanje u vašem domu. Udobnost, stil i boja tirkiza čine ga nezaobilaznim dijelom vašeg interijera.

Osnažite svoj prostor prisustvom naslonjača Lorena i doživite spoj luksuza i udobnosti. Naručite ga odmah i dopustite da vaš dom zasja novim sjajem.

  • Dimenzije: 53x52x81h cm
  • Težina: 7 kg
  • Materijali: metal, poliester, iveral

Naručite Naslonjač Lorena Turquoise u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!