Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

InDizajn sajam 2023.


Nakon što smo se prije par mjeseci upoznali sa svjetskim trendovima i novitetima u svijetu dizajna interijera na globalno poznatom sajmu u Milanu, vrijeme je da po šesti put najavimo najveći i najpoznatiji sajam interijera unutar granica Lijepe Naše – InDizajn, koji će se održati od 6. do 8.10.2023.

Kolokvijalno rečeno, to je festival modernog doma koji svjetske trendove i inovacije dovodi u Arenu Zagreb gdje ćemo iste moći pobliže upoznati, proučiti i nanovo se zaljubiti i vjerojatno ih integrirati u svoj dom. Na više od 5000 kvadrata izlagačkog prostora okupiti će se brojni izlagači iz područja opremanja interijera, renomirani stručnjaci i arhitekti. Bitno je napomenuti kako će na Bazaru, jedinstvenom prostoru i svojevrsnoj „dizajnerskoj“ ulici,  prisustvovati i hrvatski kreativci i produkt dizajneri čiji radovi sve više potiču zanimanje prema hrvatskoj proizvodnji i lokalnoj viziji modernog doma.

Vaš omiljeni salon namještaja, Meblo Trade na ovom nezaobilaznom festivalu sudjeluje jubilarni peti put te vas ni ovaj put neće razočarati sa svojim programom. Naime, ove godine na tri štanda ćemo vam predstaviti novitete iz KARE, Calligaris i Connubia radionice.

Calligaris štand biti će u znaku ovogodišnje proslave 100 godina Calligarisa, dok će na Connubia štandu glavna zvijezda biti Tuka Butterfly stolica iz limitirane kolekcije u suradnji sa Weekend Max Mara dizajnerima (više o ovoj suradnji pročitajte na našem novog blogu )

Uz inspiraciju i dobar provod, na sajmu vas očekuje i mnoštvo nagrada, od kojih je glavna nagrada poklon bon u vrijednosti 7.000 Eura iskoristiv u Meblo Trade i/ili Calligaris salonima. Pored navedenog, svi posjetitelji imati će priliku osvojiti i nagrade na naših štandovima. Stay tuned jer će te u narednim danima imati priliku osvojiti ulaznice za sajam putem društvenih mreža, tj. službenih profila Meblo Trade-a, Calligaris-a i Kare-a. Ukoliko smo nešto izostavili, pozivamo vas da posjetite naš službeni Instagram koji će vrviti informacijama za nadolazeći event jeseni 2023.!

Također, za sve one koji žele naučiti nešto novo, InDizajn i ovoga puta organizira brojne kreativne radionice, stručna predavanja i panel rasprave, a za najmlađe, osiguran je Dječji kutak prepun zabave, igre i edukacije pod budnim okom stručnog osoblja.

Imati ćete priliku pronaći razna inspirativna rješenja za uređenje doma: gotov namještaj, ali i onaj po mjeri, dizajnerske komade, raskošne dekoracije, zanimljive detalje i još puno toga. Očekuju vas i primamljivi festivalski popusti, ali i bogata nagradna igra s fondom u vrijednosti većoj od 15.000 Eura. 

Veselimo se ugodnom druženju i upoznavanju!