Moja košarica
Nema proizvoda

Pločice i sanitarijesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Pločice i sanitarije

/Slike kategorija/Meblo-plocice_sanitarije.jpg
VELIKI RASPRODAJA KERAMIČKIH PLOČICA!

Do isteka zaliha iskoristite priliku te kupite prvoklasnu keramiku po izuzetno povoljnim cijenama, uz popuste do čak 50% na cjelokupni asortiman keramičkih pločica, sanitarija i kupaonskog namještaja.

Ponuda je dostupna u outletu keramike u Rijeci - Blažići 23, Marinići te u webshopu!

Uzorci pločica mogu se pogledati u salonu keramike u Rijeci.

NAPOMENA: asortiman je na isteku zaliha

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.


U procesu ste renovacije stana ili jednostavno smatrate da je došlo vrijeme za promjenu? U ponudi su podne i zidne pločice, mozaik pločice, dekorativne pločice, moderne pločice koje imitiraju prirodne oblike poput drveta ili kamena. Samo jedan zid Vaše kupaonice ukrašen Meblo Trade pločicama i njihovim zanimljivim oblicima biti će dovoljan kako bi ona zablistala i dobila potpuno nov i jedinstven dizajn.

Iako nas većina pri pomisli na keramičke pločice pomisli na uređenje kupaonica ili kuhinja, danas se pločice mogu koristiti i za druge životne prostore, poput dnevnih boravaka ili terasa, obratite se s povjerenjem Meblo trade savjetnicima za uređenje interijera, koji će jednostavnim i malim zahvatima postave dekorativne keramike u interijer posve preurediti vaš dom.