Moja košarica
Nema proizvoda

Royal sleeper akcija

 

Dobrodošli na novu razinu spavanja uz Royal Sleeper!


 
Royal Sleeper kreveti i madraci imaju dugu tradiciju izvrsnosti. Ponose se odabirom najboljih, najkvalitetnijih materijala
te će Vas njihov spoj s vrhunskim dizajnom zasigurno odvesti u zemlju opuštanja, regeneracije i udobnosti.
Pridružite nam se u preobrazbi spavanja u blaženstvo.

   
 
Iskoristite 25% popusta na kompletan Royal Sleeper asortiman, u sklopu posebne ljetne ponude, od 1. do 31.7.2023. Uz popust, za svaku kupovinu kreveta i madraca u kompletu, darujemo ekskluzivnu zaštitnu navlaku Respira.

Prilikom stvaranja linije Royal Sleeper korišteni su najkvalitetniji materijali, čak i najmanji detalji su pomno osmišljeni i dizajnirani. Pored toga, ponuđena je mogućnost da svome krevetu date vlastiti izraz jedinstvenosti te ga personalizirate na Vama odgovarajući način. O krevetima Royal Sleeper razmišljajte kao o slagalicama koje se mogu prilagoditi i spojiti na bilo koji način. Možete odabrati svaki detalj Vašeg kreveta kako bi mogli stvoriti krevet Vaših snova.

Royal Sleeper krevet i madraci imaju dugu tradiciju izvrsnosti. Ponose se odabirom najboljih, najkvalitetnijih materijala te će Vas njihov spoj s vrhunskim dizajnom zasigurno odvesti u zemlju opuštanja, regeneracije i udobnosti. Pridružite nam se u preobrazbi spavanja u blaženstvo.

      
Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi Vaš doživljaj spavanja doista bio izvanredan. Materijali pružaju više od samog izgleda, oni stvarno nude prostor za odmaranje koji je izrazito udoban i zdrav. Potječemo iz prirode i dugujemo sami sebi da se njoj vratimo dok istražujemo zemlju snova naše podsvjesti.
 

NOVO U ROYAL SLEEPER PONUDI: Lift storage baza s automatskim podiznim sustavom za jednostavno otvaranje i zatvaranje (plinski amortizeri). Odlučite li se za krevet sa ovom bazom dobiti ćete dodatni spremišni prostor u vašoj spavaćoj sobi koji nikad nije na odmet.

   
 
Novitet u ponudi Royal sleeper kolekcije su vrhunski anatomski jastuci za spavanje:


Kompletnu ponudu Royal Sleeper pogledajte u katalogu, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr!