Moja košarica
Nema proizvoda

Connubia by Calligaris

Stol Airport CB/4011 na razvlačenje

Šifra:154813
Boja:Bijela/neutralna/crna
Materijali:Metal + staklo
Dimenzije:130/195/260x90x76,5h cm
Model:na razvlačenje
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Super proširivi stol Airport modernog i elegantnog dizajna biti će centar pažnje svake blagovaone. Gornja ploča na dvostruko razvlačenje nudi proširenje do maksimalne dimenzije 260cm. Korištenjem najsuvremenijih tehnologija napravljen je mehanizam koji omogućuje razvlačenje stola jednostavnim pokretom. Stol Airport može ugostiti 6-12 ljudi, ovisno da li je razvučen ili ne. Noge stola slijede dužinu stola pri otvaranju tako da stol u bilo kojoj poziciji ostaje komforno mjesto za objed i druženje.

Stol je uz nadoplatu dostupan u mnogo različitih kombinacija boja, te u kombinaciji metalne konstrukcije nogu sa gornjom pločom od kaljenog stakla, ili sa gornjom pločom keramika+staklo. Sve dostupne varijante možete pogledati ovdje. Za više informacija kontaktirajte nas na shop@meblo.hr ili na 098/301-636,

Navedena cijena se odnosi na stol sa gornjom pločom od kaljenog stakla u nijansi boje Frosted Neutral, sa metalnim nogama u jednoj od sljedećih obrada: crna, siva, bijela ili sa satenskim finišem. 

Stol Airport naručite u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.

VEZANI ARTIKLI