Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Stolić Piera 53x55cm

Šifra:K86405
Boja:zlatna, crna
Materijali:polirani aluminij, staklo u boji
Dimenzije:52,5x55x67,5h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
722,30 € 902,87 €
(5.442,17 kn) 6.802,67 kn
Vaša ušteda: 180,57 € (1.360,50 kn) (-20%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
722,30 € (5.442,17 kn)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Predstavljamo vam našu najnoviju kreaciju: Zlatni pomoćni stolić s dvije okrugle staklene ploče. Ovaj stolić spaja futurističke, moderne i glamurozne stilske elemente u jednom komadu namještaja, čineći ga komadom namještaja koji će očarati svakog posjetitelja vašeg doma.

Ovaj skulpturalni stolić nije samo komad namještaja; to je prava umjetnička galerija u malom. Izrađen je s velikom pažnjom prema detaljima, kombinirajući zlatni aluminijski okvir s dvije crne staklene ploče. Ovaj kontrast materijala stvara efekt koji je istovremeno luksuzan i moderno minimalistički.

Ne samo da je ovaj stolić estetski privlačan, već je i izuzetno funkcionalan. Sa svojom dvostrukom pločom, pruža dovoljno prostora za vaše omiljene ukrase, knjige, biljke ili čak lampu za čitanje. Svaka površina ovog stolića poziva na kreativno uređenje i eksperimentiranje s dizajnom vašeg prostora.

Ono što ovaj stolić čini posebnim je njegova sposobnost da transformira bilo koji prostor u elegantnu oazu.Bez obzira koristite li ga u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili uredu, ovaj stolić će dati dozu glamura i sofisticiranosti prostoru.

Dodatna prednost je i činjenica da je ovaj stolić izrađen od visokokvalitetnih materijala koji se mogu reciklirati, čime doprinosimo očuvanju okoliša. Ovaj komad namještaja nije samo lijep, već je i odgovoran prema planeti.

Oduševite svoje goste i nadogradite izgled svog doma s našim zlatnim pomoćnim stolićem. Neka vaša soba postane pozornica za vaše omiljene ukrase, a ovaj stolić neka bude glavna zvijezda. Glamur, funkcionalnost i visoka kvaliteta - sve to nudi ovaj predivni komad namještaja.

 
  • Dimenzije: 52,5x55x67,5h cm
  • Težina: 13,8 kg
  • Materijali: polirani aluminij, staklo u boji

Naručite Stolić Piera 53x55cm u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!