Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Zidni ukras Langosta Mirror

Šifra:K52907
Materijali:polirezin, staklo
Dimenzije:21x3x41h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
65,48 €
(493,36 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 62,21 € (468,72 kn)
Vaša ušteda: 3,27 € (24,64 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ovaj elegantni zidni ukras izrađen je s visokom kvalitetom na umu. Umjetni kamen i zrcalno staklo čine ga elegantnim dodatkom koji će privući pažnju i istaknuti vašu estetsku osjetljivost. Ne samo da će ovo ogledalo unaprijediti prostor svojom raskošnom pojavom, već će i pridonijeti osjećaju prostranosti i svjetlosti u prostoriji.

Svestranost ovog zidnog ukrasa dolazi do izražaja u njegovoj funkcionalnosti kao ogledala i atraktivnog ukrasa u isto vrijeme. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim dodatkom za dnevnu sobu, blagovaonicu, hodnik ili spavaću sobu, ovaj jastog će svojom prisutnošću dodati sofisticiranost prostoru.

Kombinirajte ga sa sličnim ogledalima iz našeg asortimana kako biste stvorili koherentan i skladan izgled u vašem domu. S pripremljenom kukicom na stražnjoj strani, ovo ukrasno ogledalo spremno je za brzu i jednostavnu montažu na zid. Osim što će oplemeniti vaš prostor, ovo raskošno zidno ogledalo također je izvrstan poklon za ljubitelje izuzetnih dodataka. Neka vaš dom zrači elegancijom i karakterom s ovim iznimnim zidnim ukrasom.

  • Dimenzije: 21x3x41h cm
  • Težina: 1 kg
  • Materijali: polirezin, staklo

Naručite podnu lampu Balloon Colore u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!