Moja košarica
Nema proizvoda

Calligaris

Tepih Madison CS7266-C

Šifra:305467
Boja:tamno plava/ svijetlo siva
Materijali:poliester
Dimenzije:240x240 cm
Rok isporuke: cca. 60 dana

Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!

752,00 €
(5.665,94 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 714,40 € (5.382,65 kn)
Vaša ušteda: 37,60 € (283,30 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Predstavljamo vam Madison, tepih koji donosi posebnu notu elegancije i održivosti u vaš dom. Ovaj tepih je više od običnog komada namještaja; to je izjava stila koja odražava vašu pažnju prema okolišu i kvaliteti.

Madison je izrađen od strojno tkane tkanine, koristeći reciklirani polyester nakon upotrebe. Ovo je odličan primjer kako se materijali mogu ponovno upotrijebiti i pretvoriti u funkcionalne i privlačne komade namještaja. Kao takav, Madison odiše vintage vibrom koja ga čini savršenim dodatkom svakom okruženju.

Calligaris, kao brend, stremi prema višim ciljevima - podizanju svijesti o važnosti očuvanja našeg okoliša i njegovanju poštovanja prema svijetu u kojem živimo. U isto vrijeme, ne kompromitira se po pitanju kvalitete, dizajna i istraživanja. Madison je rezultat tog truda i posvećenosti.

Ovaj tepih dolazi u raznim oblicima i veličinama, što znači da se lako prilagođava različitim prostorima i potrebama. Bez obzira trebate li tepih za dnevni boravak, spavaću sobu, ili čak uredski prostor, Madison će se besprijekorno uklopiti i dodati eleganciju prostoru.

Kada odaberete Madison, ne samo da unapređujete estetiku svog doma, već i doprinosite očuvanju okoliša. To je pravi izbor za one koji cijene kvalitetu, dizajn i održivost. Madison je više od tepiha; to je izraz vaše svijesti i stila. Oplemenite svoj prostor s Madison i iskusite harmoniju između ljepote i održivosti.

  • Moguće je naručiti u manjim dimenzijama uz drugačije cijene
  • Sve obrade možete pogledati ovdje
  • Dimenzije: 240x240cm
  • Težina: 12,5 kg
  • Materijali: poliester

Naručite tepih Madison CS7266-C u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!