Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

TV komoda Glenn

Šifra:K84890
Boja:siva
Materijali:drvo manga, metal premazan prahom, MDF, mramor
Dimenzije:150x40x54h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.298,37 €
(9.782,57 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.233,45 € (9.293,43 kn)
Vaša ušteda: 64,92 € (489,14 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ova TV komoda je više od običnog komada namještaja. Ona odiše plemenitošću i unikatnim karakterom. Njezin oblik, u ravnom ovalnom dizajnu, donosi osvježenje na tržište televizijskih ploča. Površina za odlaganje izrađena je od svijetlog, pravog mramora, dok je korpus kontrastno izrađen od tamnosive boje punog drva s rebrastim izgledom. Glenn donosi sofisticiranu eleganciju u vašu dnevnu sobu i uvjerava vrijednim materijalima i kvalitetom izrade.

Ovalni oblik TV komode i okomito strukturirane fronte čine je jedinstvenom, remek-djelom grafičkog dizajna namještaja koje se teško može nadmašiti po eleganciji. Osim što izgleda zadivljujuće, Glenn također pruža obilje prostora za pohranu. Iza dvoja vrata s diskretnim udubljenim ručkama na gornjem rubu krije se izdašan prostor za organizaciju vaše opreme i uređaja.

Ova TV komoda također se može koristiti kao niska daska za dnevni boravak. Njezina elegantna površina savršena je za postavljanje televizora i ostalih uređaja. Također je odličan dodatak kućnom uredu, gdje možete organizirati datoteke, iPad, i stanicu za punjenje.

Korpus i fronte TV komode izrađene su od punog drva manga i certificirane su prema standardima FSC® C149863, što osigurava visoku kvalitetu i odgovorno upravljanje šumama. Osim toga, kontrastni čelični okvir u crnoj boji dodaje moderni akcent i pruža stabilnu podlogu.

Glenn TV komoda kombinira estetiku s funkcionalnošću na jedinstven način, čineći je pravim draguljem vašeg dnevnog boravka.

  • Težina: 57 kg
  • Materijali: drvo manga, MDF, čelik, mramor
  • DImenzije: 150x40x54h cm

Naručite Tv komodu Glenn u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!