Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Lampa Atomic Balls Brass 74cm

Šifra:K53394
Boja:zlatna
Materijali:metal, mesing, staklo
Dimenzije:74x74x130h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
654,27 €
(4.929,60 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 621,56 € (4.683,14 kn)
Vaša ušteda: 32,71 € (246,45 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Oplemenite svoj prostor uz našu privlačnu viseću svjetiljku koja će transformirati vaš dom u oazu svjetlosti i stila. Sa svojih 18 staklenih sjenila, ova visilica pruža beskrajnu igru svjetlosti koja će pojačati emocije koje svjetlo može stvoriti. Svaki element staklenog abažura reflektira izvore svjetlosti iznutra i okoline, stvarajući uzbudljiv svjetlosni učinak.

Osim svoje funkcionalnosti, visilica ima izuzetan dizajn koji podsjeća na vrstu moderne lampe za blagovaonicu kakvu bi mogao dizajnirati umjetnik pop-kulture Jeff Koons. Staklo u boji dodatno doprinosi estetskom dojmu, čineći da svjetiljka sjaji čak i kada je isključena, postajući istinski dekorativni element u prostoru.

Visilica je fleksibilno podesiva po visini, omogućavajući vam prilagodbu svjetlosnog učinka prema vašim željama i potrebama prostora. Svih 18 abažura spojeno je čelikom obloženim mesingom, pružajući visokokvalitetan materijal koji istovremeno osigurava stabilnost i sofisticiranost. Molimo imajte na umu da žarulje nisu uključene.

Ova viseća svjetiljka s mesingom i staklom srebrne boje pružit će vašem prostoru višestruki svjetlosni doživljaj, stvarajući ugodnu atmosferu u blagovaonici, iznad garniture ili bilo gdje drugdje u vašem domu. Transformirajte svoj prostor s ovom elegantnom svjetiljkom koja spaja funkcionalnost s umjetničkim dizajnom.

  • Dimenzije: 74x74x130h cm
  • Težina: 4 kg
  • Materijali: metal, staklo, mesing

Naručite lampu Atomic Balls Brass u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.



VEZANI ARTIKLI