Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Viseća lampa Starlight Black 6-Branche

Šifra:K64306
Boja:crna
Materijali:metal, žica presvučena plastikom
Dimenzije:55x55x70h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
179,67 €
(1.353,72 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 170,69 € (1.286,06 kn)
Vaša ušteda: 8,98 € (67,66 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet glamura s našom baroknom simfonijom svjetlosti - elegantnom lampom koja će transformirati vaš prostor u raskošno okruženje. Ovaj luster ne samo da ostavlja snažan dojam, već i stvara baroknu bajku s brojnim briljantnim detaljima.

Na šest krakova ovog glamuroznog lustera i iznad njih, lebde bezbrojni kristali u elegantnoj crnoj boji, stvarajući spektakularne svjetlosne efekte koji će očarati svakog promatrača. Ova lampa nije samo izvor svjetlosti; ona je prava umjetnička kreacija koja stvara impresivnu i nekonvencionalnu atmosferu u prostoru.

Ovaj luksuzni luster postaje atraktivna žarišna točka koja će dodati dozu ekskluzivnosti svakom okruženju. Njegova prisutnost u prostoru ne samo da pruža prekrasan atraktivan izgled, već i stvara dojmljivu igru svjetlosti i sjene koja dodatno naglašava baroknu eleganciju.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala poput metala, plastike i akrila, ovaj luster ne samo da privlači pažnju svojim dizajnom, već i jamči dug vijek trajanja. Vrhunski u stilu, ova lampa donosi dozu luksuza u vaš prostor, istovremeno dodajući sofisticiranu notu i jedinstven karakter. Prepustite se glamuru i eleganciji s ovom impresivnom baroknom lampom koja će postati istinski dragulj vašeg interijera.

  • Dimenzije: 55x55x70h cm
  • Težina: 4 kg
  • Materijali: metal, žica presvučena plastikom

Naručite viseću lampu Starlight Black 6-Branche u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!



VEZANI ARTIKLI