Moja košarica
Nema proizvoda

MAB Ideanotte

Walk-in ormari

Šifra:289751
Boja:razne
Materijali:MDF
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Walk-in ormari iz kolekcije MAB Ideanotte pružaju beskonačno mnogo mogućnosti za slaganje vašeg idealnog ormara. Postoje tri modela walk-in ormara: Passepartout, Weekend i Doorless, a svaki od njih predstavlja svoj stil za uređenje. Velik broj dodataka te obrada zadovoljiti će kriterije i za najzahtjevnije kupce.

PASSEPARTOUT

Walk-in ormar sa stražnjim zidnim oblogama koji vam, zahvaljujući širokom rasponu rješenja i rasporeda, omogućuje organiziranje vašeg prostora na praktičan i uredan način bez zanemarivanja estetskog aspekta. Više o modelu Passepartout pogledajte OVDJE.

WEEKEND

Walk-in ormar sa bočnim stranicama smanjene dubine koji prostor organizira na racionalan i praktičan način. Širok raspon dodataka obogaćuje Weekend miješanjem teksturiranih završnih obrada i elegantnih metala. Više o modelu Weekend pogledajte OVDJE.

DOORLESS

Moderna, svestrana rješenja walk-in ormara dobivena kombinacijom različitih modula sustava ormara. Oslobodite svoju maštu i odaberite među mnogim mogućim rasporedima i asortimanom dodataka koji zadovoljavaju sve potrebe organizacije i opremanja! Više o modelu Doorless pogledajte OVDJE.

 

MAB ugradbeni ormari su potpuno prilagodljivi prostoru sa velikim brojem materijala i boja na odabir. Ukoliko vas zanima izračun cijene za vaš prostor, javite nam se na shop@meblo.hr ili 098/301-636.