Akcijski popusti od 25% na Meblo Trend liniju madraca!

Kako bi udovoljili zahtjevima naših vjernih kupaca (i svih onih koji će to tek postati) proširili smo ponudu madraca u skladu sa najnovijim istraživanjima na polju zdravog spavanja.

Budući da se problemima zdravog spavanja danas pridaje sve veća pažnja, Meblo madraci neprestano se usavršavaju, nadopunjuju, lansiraju se novi programi koji su usklađeni sa najnovijim svjetskim trendovima. Posebna pažnja pridaje se samoj presvlaci madraca čija je specifičnost higijenska zaštita koja sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. 

Meblo Trend linija madraca obiluje novitetima. Najnoviji madrac iz Meblo Trend kolekcije zove se Perla Multipocket. Jezgra madraca Perla Multipocket sastoji se od džepićastih multipocket opruga podjeljenih u 5 zona, na koje je obostrano stavljen sloj od po 1 cm PU pjene te po 4 cm memory pjene gustoće 50kg/m3, sa bočnim ojačanjima. Za razliku od klasične džepićaste jezgre, koja na m2 ima 270 opruga promjera 60mm, multipocket jezgra na m2 ima čak 500 opruga promjera 42 mm. Na taj način težina tijela rasterećuje se u puno većem broju točaka što doprinosi većoj udobnosti, maksimalnoj relaksaciji i naposljetku, kvalitetnijem snu. Presvlaka madraca je antibakterijska sa Intense obradom. Riječ je o specifičnoj obradi tkanine, kojoj su dodana karbonska vlakna, što omogućava neutraliziranje prirodnog naboja tijela. Na taj način vaše tijelo se oslobađa napetosti i negativnog elektriciteta. Presvlaka je prošivena sa 350g PES vate, skidiva je i periva. Uz Perlu Multipocket također valja spomenuti madrac Monsun sa jezgrom u kombinaciji HR i memory pjene te ionima srebra (Silver + zaštitom) u presvlaci i pouzdanim antibakterijskim djelovanjem. Tu je i Galileo Memory Silver, madrac čija je jezgra izrađena od dva sloja meke poliuretanske pjene - tvrđe i mekše. Oba sloja jezgre madraca profilirana su u pet zona sa zračnim kanalima koji omogućavaju veću fleksibilnost madraca te osiguravaju potporu tijelu.  Pored navedenih modela, Meblo Trend linija obuhvaća i "klasike" poput Termala - madraca sa bonell jezgrom, slojem kokosa za regulaciju vlage prirodnim putem te dodatnom antibakterijskom i negorivom presvlakom te Hospitala Extra  sa zimsko/ljetnom stranom u mešoj i tvrđoj varijanti. Tu je i kvalitetni i ekonomični model Real koji čini bazu Meblove ekonomične ponude za zdravo spavanje.

Svakako valja spomenuti i madrac Aktiv seven sa jezgrom od profilirane HR pjene te zimsko/ljetnom stranom, koji dolazi pakiran u roli te je vrlo jednostavan za transport.


POSEBNA POGODNOST- LAST MINUTE PONUDA : 40% popusta na madrace i podnice koji izlaze iz proizvodnje ili su zamijenjeni novim modelima! S obzirom na nedavno lasiranu novu liniju proizvoda, u tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije. Riječ je o madracima, podnicama, blazinama i anatosmkim jastucima koji su zamijenjeni novim modelima. Sve artikle koji se nalaze na akcijskom popustu od 40% možete pronaći u Meblo web shop -u, gdje možete odmah i obaviti kupnju. Budući da je količina madraca i podnica na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju. Za većinu artikala (s obzirom na ograničene količine) prije kupovine predlažemo da provjerite dostupnost na 098/301-636 ili na info@meblo.hr.
Trenutno aktualne cijene Meblo proizvoda za zdravo spavanje potražite u
Meblo web shop -u.


Ugodnu kupovinu po akcijskim cijenama želi Vam Vaš Meblo Trade. perla multipocket presjek.jpg Galileo 1.jpg Monsun.jpg Termal (2).jpg