Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Klupa Rico White

Šifra:K86925
Boja:bijela
Materijali:presvlaka 100% poliester, metal, iveral
Dimenzije:109x41x45h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
394,37 €
(2.971,38 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 374,65 € (2.822,80 kn)
Vaša ušteda: 19,72 € (148,58 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet elegancije i dobrodošlice s našom bijelom klupom Rico! Ova prekrasna klupa će svojom prisutnošću unaprijediti svaku prostoriju u vašem domu, nudeći dobrodošlicu svakom gostu koji kroči pragom.

Klupa Rico predstavlja spoj izuzetnog dizajna i funkcionalnosti, prilagođena kako bi se uklopila u različite prostore vašeg doma. Bijela boja klupa donosi osjećaj svježine i prozračnosti, stvarajući istovremeno i suptilan izgled koji se lako kombinira s različitim stilovima uređenja.

Osim estetskog dojma, klupa Rico također pruža udobnost i funkcionalnost. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući dugovječnost i pouzdanost. Njezina jednostavna, ali sofisticirana forma čini je idealnim dodatkom za hodnike, predsoblja, dnevne sobe ili čak spavaće prostorije.

Ne samo da će klupa Rico privući pažnju svojim vizualnim dojmom, već će i pružiti praktično rješenje za sjedenje ili dekoriranje prostora. Bilo da je postavljena uz zid ili slobodno stoji u sredini prostorije, ova klupa će postati središnji komad koji budi interes i stvara dojam topline.

Uživajte u dočekivanju svojih gostiju uz klupu Rico koja je više od komada namještaja - to je izraz stila, dobrodošlice i pažnje prema detaljima. Dopustite da bijela klupa Rico postane neizostavan element vašeg uređenja interijera, donoseći svježinu, eleganciju i dobrodošlicu u svaki kutak vašeg doma.

  • Dimenzije: 78x76x75h cm
  • Materijali: presvlaka 100% od pjene poliestera, iveral, metal
  • Težina: 25 kg

Naručite Klupu Rico White u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.