Iskoristite 15 do 25% popusta na Meblo kuhinje!

Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum. Upravo zbog toga, opremanju kuhinje, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Meblo programi kuhinja Astra i Sphera odlikuju se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima.

Valja napomenuti i trenutne akcijske popuste od 15 do 25% na kuhinje iz programa talijanskog proizvođača Astra, te 20% popusta na kuhinje iz programa Sphera.

Za planiranje kuhinja u Meblu se koriste kompjuterski programi koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Stručno osoblje u Meblovim salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te prema Vašim napucima složiti "kuhinju iz snova". Uz besplatnu dostavu i montažu (u krugu od 20km u gradovima gdje se nalaze Meblo saloni) Meblo Vam pruža zaista kompletnu uslugu.

Kompletnu ponudu kuhinja potražite direktno na stranicama proizvođača - http://www.astra.it/ odnosno http://www.sphera.com.hr/, a za dodatne informacije posjetite najbliži Meblo salon, pošaljite nam upit na info@meblo.hr ili nas nazovite na 098/301-636.

 

astra_istaknuto.jpg Low_Aurora_Catalogo 2010_Au_Generale.jpg Low_Aurora_Catalogo 2010_Aur_Av_02_Tavolo.jpg Low_Dada_04_A.jpg Low_Venere_08.jpg Low_Vela_Catalogo 2009_Vela 4  B.jpg Low_Old Line_Old_04_Vario_Generale.jpg Low_Moon_Catalogo 2011_Moon11_3_01Gen.jpg