Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Ogledalo Jetset 83x56cm

Šifra:K83204
Boja:zlatna
Materijali:staklo, MDF
Dimenzije:56x3,5x83h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
213,57 €
(1.609,14 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 202,89 € (1.528,67 kn)
Vaša ušteda: 10,68 € (80,47 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Upoznajte naše Jetset ogledalo, komad namještaja koji kombinira legendarni oblik pedesetih s vrhunskom elegancijom za dodir klasičnog stila u vašem domu.

Oblik bubrega je napravio karijeru pedesetih godina zbog svoje jasnoće, ali istovremeno živahnog i emotivnog izraza. I baš te upečatljive linije čine Jetset ogledalo tako privlačnim. Bez obzira gdje ga postavite, bilo da je obješeno samostalno, u grupi različitih ogledala ili kao naglasak između slika, uvijek će privući poglede i osigurati dozu elegancije u vašem prostoru.

Ovo ogledalo donosi legendarni duh pedesetih u moderno okruženje. Njegova jednostavna, ali sofisticirana prisutnost odgovara svakom ambijentu. Jetset ogledalo stvara sjajan kontrast na ravnim komodama, stolu ili zidu, dodajući dubinu i karakter prostoru.

Svestrano je i prilagodljivo, pa ga možete objesiti kako vam najviše odgovara - okomito ili vodoravno. To znači da možete prilagoditi njegov položaj kako bi savršeno odgovarao vašoj sobi i prostornim potrebama.

Okvir Jetset ogledala izrađen je od punog drva vrhunske kvalitete, pružajući izdržljivost i trajnost. Ovaj komad namještaja ne samo da dodaje estetsku vrijednost vašem domu, već i kvalitetu koja će ga održavati u vrhunskom stanju kroz godine.

Dodajte dašak elegancije i klasičnog stila u svoj dom s našim Jetset ogledalom. Neka vaš prostor zablista uz ovaj jednostavan, ali iznimno privlačan komad namještaja.

 
  • Dimenzije: 56x3,5x83h cmm
  • Težina: 7 kg
  • Materijali: staklo, MDF

Naručite ogledalo Jetset u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!