Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Poličar Okinawa

Šifra:K86726
Boja:crna, granitna
Materijali:metal, granit
Dimenzije:120x30x180h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
902,87 €
(6.802,67 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 857,73 € (6.462,57 kn)
Vaša ušteda: 45,14 € (340,11 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Crni metalni Okinawa poličar donosi kombinaciju kvalitete, stila i funkcionalnosti u jednom izvanrednom komadu namještaja. Ova elegantna polica spaja visokokvalitetni granit i čelični okvir obložen prahom kako bi stvorila izvanredan izgled i pružila visoku stabilnost. S četiri prostrane police, ova samostojeća jedinica nudi obilje prostora za knjige, ukrase i još mnogo toga.

Ekskluzivan dizajn ovog crnog metalnog poličara obogaćen je policama od pravog granita, što mu daje jedinstven karakter i čini ga komadom namještaja u klasi za sebe. Bilo da se nalazi u dnevnoj sobi, otvorenoj kuhinji ili hodniku, ovaj poličar će privući pažnju svojim modernim i klasičnim dizajnom, savršeno se uklapajući u svaki suvremeni interijer.

S četiri prostrane police, Okinawa poličar pruža vam razne mogućnosti za organizaciju i izlaganje vaših omiljenih predmeta. Može poslužiti kao polica za knjige, alternativa staklenom ormariću za čaše vina ili korisno rješenje za vaš uredni prostor.

Okvir ove police vrhunske kvalitete izrađen je od čelika obloženog prahom, što osigurava trajnost i izdržljivost. Osim toga, Okinawa poličar lako se sastavlja, čineći vašu kupovinu jednostavnom i bez problema.

Kada želite kombinirati stil s funkcionalnošću, crni metalni Okinawa poličar je pravi izbor. Dimenzija 76 x 180 x 90 cm (V/Š/D), ovaj komad će dodati elegantan i praktičan dodir svakom prostoru. Odaberite Okinawa poličar kako biste unijeli eleganciju i organizaciju u svoj dom.

  • Dimenzije: 120x30x180h cm
  • Težina: 88,5 kg
  • Materijali: granit, metal

Naručite Poličar Okinawa u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!

 



VEZANI ARTIKLI