Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

TV Komoda Grace

Šifra:K86464
Materijali:drvo manga, čelik, mesing
Dimenzije:145x42x48h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.275,77 €
(9.612,29 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.211,98 € (9.131,66 kn)
Vaša ušteda: 63,79 € (480,63 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ova niska komoda za televizor podiže vaš dnevni boravak na višu razinu kada je riječ o interijeru. Moderna i elegantna, s daškom luksuza, ovaj namještaj donosi izvanredan dojam u vaš dom, kombinirajući različite materijale na spektakularan način.

TV komoda izrađena je od punog drva manga, što osigurava izdržljivost i trajnost. Visokokvalitetna mramorna ploča dodaje luksuznu notu, dok zlatne noge daju elegantan završni dodir. Ovalni oblik s ukrasnim rubovima na bočnim stranama ističe se kao dizajnerski element koji privlači pozornost.

Jedan od ključnih aspekata ovog unikatnog komada namještaja je ručna izrada, što ga čini izvanredno jedinstvenim. Bilo da se nalazi u dnevnom boravku ili blagovaonici, ovaj TV ormarić nudi svestranost i funkcionalnost.

Ova TV komoda nije samo funkcionalan komad namještaja, već i umjetničko djelo koje će obogatiti vaš prostor svojom jedinstvenom elegancijom. S ovim luksuznim komadom namještaja, vaš dnevni boravak postaje mjesto gdje se stil i funkcionalnost savršeno preplavljuju.

  • Dimenzije: 145x42x48h cm
  • Težina: 52 kg
  • Materijali: drvo manga, metal, mesing

Naručite TV Komoda Grace u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!



VEZANI ARTIKLI