Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Konzola Vancouver 100x76cm

Šifra:K86972
Boja:natural
Materijali:puno drvo bagrema, MDF, metal
Dimenzije:100x30x76h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
778,57 €
(5.866,14 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 739,64 € (5.572,82 kn)
Vaša ušteda: 38,93 € (293,32 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Predstavljamo vam rustikalni drveni konzolni stol, višenamjenski komad namještaja koji će postati središnja točka i funkcionalni dodatak bilo kojem prostoru u vašem domu. Ovaj stol odražava šarm seoske kuće, ali i modernog potkrovlja, istovremeno dodajući svoj jedinstveni dizajn i prirodnu ljepotu gdje god da ga postavite.

Rustikalni drveni konzolni stol opremljen je s dvije prostrane ladice koje pružaju obilje prostora za pohranu različitih predmeta, od posuđa do osobnih dragocjenosti. Ručno je izrađen od punog bagremovog drva i čelika obloženog prahom, što mu ne samo pruža privlačan izgled, već i čvrstu i izdržljivu strukturu.

Ovaj komad namještaja nije samo praktičan, već i izuzetno privlačan zahvaljujući svom dizajnu u industrijskom stilu. Karakteristični kontrast između drvenih elemenata i čeličnih detalja dodaje mu poseban šarm i eleganciju.

Rustikalni drveni konzolni stol dolazi potpuno sastavljen, spreman za korištenje odmah. Njegova višenamjenska priroda ga čini savršenim dodatkom za različite prostore - od dnevne sobe, spavaće sobe pa sve do hodnika.

Naravno, mogućnosti njegove upotrebe su mnogobrojne. Možete ga koristiti kao radni stol za prijenosno računalo, ili ga pretvoriti u šminkerski kutak. Osim toga, ovaj stol je idealno mjesto za izložbu omiljenih ukrasa i dodataka. Zašto ne biste koristili lijepu, vitku vazu kao mjesto za odlaganje kistova za šminkanje ili druge sitnice?

Kada želite kombinirati funkcionalnost s estetikom, rustikalni drveni konzolni stol će ispuniti sve vaše potrebe. Dimenzija 76 x 100 x 30 cm (V/Š/D), svaki komad je pažljivo izrađen i jedinstven, pružajući vam kvalitetu i karakter koji će oplemeniti vaš interijer. Odaberite ovaj stol kako biste unijeli toplinu i šarm u svoj dom.

  • Dimenzije: 100x30x76h cm
  • Težina: 32 kg
  • Materijali: puno drvo bagrema, MDF, metal

Naručite konzolu Vancouver u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!