Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Konzola Segno 120x80cm

Šifra:K87078
Boja:crna
Materijali:metal, staklo, MDF
Dimenzije:120x33x80h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
484,77 €
(3.652,50 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 460,53 € (3.469,86 kn)
Vaša ušteda: 24,24 € (182,64 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Uđite u svijet moderne elegancije s našim Segno konzolnim stolom, remek-djelom koje objedinjuje moderni grafički dizajn, cool eleganciju i bezvremensku estetiku. Sa svojim prepoznatljivim oblicima i luksuznom crnom staklenom pločom, ovaj konzolni stol nije samo funkcionalan komad namještaja, već i pravo umjetničko djelo.

Ovaj konzolni stol izrađen od metala u crnoj boji donosi u vaš prostor dozu suvremenosti i profinjenosti. Čelični okvir ukrašen grafičkim ornamentima dodaje posebnu notu originalnosti, čineći ovaj stol nevjerojatno privlačnim.

Vrh stola izrađen je od zrcalnog stakla, pružajući uzbudljive vizualne efekte. Ova karakteristika ne samo da čini prostor prostranijim, već i omogućuje da se bilo koji ukrasni predmeti postavljaju na stolu ističu na elegantan način.

Segno konzolni stol je rješenje za opremanje uskih hodnika, idealan toaletni stolić u spavaćoj sobi ili praktičan element u kućnom uredu za dokumente. Njegov moderan, puristički dizajn u crnoj boji lako se uklapa u različite stilove opremanja, čineći ga svestranim i ekskluzivnim komadom namještaja. Izrazite svoj jedinstveni ukus s Segno konzolnim stolom, koji će neosporno postati demonstracijski komad u vašem domu.

  • Materijali: staklo, metal, MDF
  • Dimenzije: 120x33x80h cm
  • Težina: 11,5 kg

Naručite Konzolu Segno u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!