Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Konzola Glenn 100x32

Šifra:K84888
Boja:crna, siva
Materijali:drvo manga, MDF, čelik
Dimenzije:100x32x80h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
880,27 €
(6.632,39 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 836,26 € (6.300,80 kn)
Vaša ušteda: 44,01 € (331,59 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ova konzola za hodnik će vas očarati svojom plemenitošću i jedinstvenim karakterom. S ravno ovalnom pločom od svijetlog, pravog mramora, ističe se među ostalim konzolnim stolovima, koji su često uobičajeni. Fronte i stranice konzole su tamnosive, izrađene od punog drveta s rebrastim izgledom, dodajući karakterističan šarm ovom remek-djelu grafičkog dizajna namještaja.

Ovalni oblik konzole i okomito strukturirane fronte čine je posebno elegantnom i privlačnom. Ova konzola za hodnik igra se kontrastom crno-bijelog dizajna i jednostavno zrači sofisticiranom elegancijom.

Jedna od značajki ovog komada je njegova funkcionalnost. Konzola ima dvije ladice s diskretnim udubljenim ručkama na gornjem rubu. Ove ladice pružaju izdašan prostor za pohranu, što je idealno za organizaciju vaših stvari.

Osim što je savršena za hodnik, Glenn konzola također se može koristiti kao stol za prijenosno računalo u dnevnoj sobi ili čak kao namještaj za kućni ured. Njena površina je idealna za rad na prijenosnom računalu ili držanje vaših omiljenih uređaja kao što su iPad i stanice za punjenje.

Fronte ladica izrađene su od punog drveta manga i certificirane su prema standardima FSC® C149863, što osigurava visoku kvalitetu i odgovorno upravljanje šumama.

Konzola za hodnik Glenn donosi dašak luksuza i elegancije u svaki prostor u kojem se nalazi, čineći ga posebnim i nevjerojatno atraktivnim.

  • Težina: 29,5 kg
  • Materijali: drvo manga, MDF, čelik, mramor
  • DImenzije: 100x32x80h cm

Naručite Konzolu Glenn u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!