Moja košarica
Nema proizvoda

Calligaris

Stolica Adel CS2095

Šifra:305443
Materijali:drvo, tkanina
Dimenzije:53x61x84h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana

Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!

682,00 €
(5.138,53 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 647,90 € (4.881,60 kn)
Vaša ušteda: 34,10 € (256,93 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ovaj sjajni komad namještaja ima sve što vam treba: elegantnu siluetu, sofisticiranu estetiku i pažljivo izrađene detalje.

Ono što odmah primijetite kod Adèl stolice je njena profinjena i promišljena proporcija koja ovom klasičnom komadu daje suvremen izgled. Svaki detalj pažljivo je razmišljen kako bi se postigla savršena ravnoteža između estetike i udobnosti.

Okvir od jasenovog drveta predstavlja savršenu podlogu za privlačno podstavljeno sjedalo. Osim što izgleda sjajno, Adèl stolica također je iznimno udobno zahvaljujući elastičnim trakama koje osiguravaju vrhunsku razinu udobnosti. Sjedalo i noge spojeni su u harmoničnu cjelinu, stvarajući osjećaj topline i suptilne elegancije.

Ono što Adèl izdvaja iz mnoštva je njezina prilagodljivost. Kao kolekcija, Adèl nudi različite kompozicije koje se mogu prilagoditi različitim okruženjima. Bez obzira trebate li elegantan dodatak kućnoj blagovaonici, udobna sjedala za restoran ili poslovni prostor, Adèl će se besprijekorno uklopiti u svaki kontekst.

Ova stolica nije samo komad namještaja; to je umjetničko djelo koje će dodati dozu stila i elegancije svakom prostoru. Odabir Adèl stolice znači donošenje luksuznog komada namještaja koji će zadovoljiti i vaše osjećaje udobnosti i estetike. Doživite suvremenu eleganciju s Adèl i transformirajte svoj prostor.

  • Sve dostupne obrade možete pogledati ovdje
  • Cijena se odnosi na tkaninu Kalix, ostale obrade uz nadoplatu
  • Dimenzije: 54x61x82,5h cm
  • Težina: 8 kg
  • Materijali: drvo, tkanina

Naručite stolicu Adel CS2095 u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!