Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Stolica s rukonaslonom Bess Grey

Šifra:K86388
Boja:siva
Materijali:poliester, poliuretan, iveral, metal
Dimenzije:70x62,5x84,5h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
394,37 €
(2.971,38 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 374,65 € (2.822,80 kn)
Vaša ušteda: 19,72 € (148,58 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Uživajte u bezvremenskoj eleganciji i iznimnoj udobnosti s našom prekrasno udobnom stolicom Bess. Siva boja stolice u kombinaciji s tankim metalnim nogama u crnoj boji stvara sofisticirani izgled koji će se lako uklopiti u svaki prostor.

Ova stolica nije samo funkcionalan komad namještaja; to je umjetnički izraz udobnosti i estetike. Fotelja je presvučena mekom teksturiranom tkaninom u trendovskom bouclé stilu, pružajući vam osjećaj nježnosti i udobnosti svaki put kada sjednete. Tkanina se proteže preko sjedala i naslona, omogućujući vam potpunu udobnost bez obzira na položaj sjedenja.

Stolica Bess je nevjerojatno svestrana. Idealna je za blagovaonicu, gdje možete uživati u opuštenim obrocima s obitelji ili prijateljima. Također je savršena za postavljanje ispred kozmetičkog ogledala, stvarajući elegantan kutak za uređenje frizure ili šminkanje.

Udobnost sjedenja je prioritet, a stolica Bess to osigurava pomoću podstave od pjene i visine sjedala od 48 cm. Noge stolice su elegantne i moderne, pridonoseći ukupnom dojmu jednostavnog luksuza.

Dodajte dašak stila i udobnosti svom prostoru s našom stolicom Bess. Bez obzira koristite li je za blagovaonicu, radni kutak ili kao elegantan dodatak u vašem domu, ova stolica će osigurati da se osjećate udobno i luksuzno u svakom trenutku.

  • Dimenzije: 70x62,5x84,5h cm
  • Težina: 9 kg
  • Materijali: poliester, poliuretan, iveral, metal

Naručite stolicu sa rukonaslonom Bess Grey u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!