Moja košarica
Nema proizvoda

Fortrade

Krevet na kat Dreamy

Šifra:272597
Boja:Bijela, bijela + natural
Materijali:drvo, MDF
Dimenzije:211x98x138h cm
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Krevet na kat iz snova za vaše dijete! Krevet koji nije samo krevet već i igraonica, pozornica i otvara vrata svijetu mašte. Idealno za male prostore. U cijenu je uključen krevet, prostor za igranje ispod kreveta i ormar sa policama sa strane. Ljestve su također uključene. Izrađen je od punog drveta bukve i MDF -a, obojen u bijelo. Ormar, koji se može koristiti za spremanje igračaka ili odjeće, ima dvoja profilirana vrata i klasične ručke. Visina unutarnjih polica je podesiva. Krevet je prikladan za madrac dimenzija 200x90 cm. Madrac nije uključen u cijenu. Zidovi igraonice su obloženi pločama, a pročelje ima vrata i dva prozora. Možete birati između potpuno bijele verzije ili u kombinaciji s dijelom za igru u prirodnoj rustikalnoj smreki, obojenoj u boju hrasta.

  • Materijal: drvo bukve, MDF
  • Dimenzije: 211x98x138h cm
  • Težina: 129 kg
  • Krevet se može naručiti u dvije boje: bijela, bijela+natural (odabranu boju upisati u polje Napomena u 4. koraku narudžbe)

Naručite krevet na kat Dreamy u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!

Ovaj dio asortimana nije izložen u našim poslovnicama. Kupnja je moguća putem webshopa uz mogućnost povrata u roku od 14 dana.