Moja košarica
Nema proizvoda

Moderne kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Moderne kuhinje

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
                                                                                                                                                            Galerije slika
NOVO!  "Design" Vivari by NobiliaKuhinja Varia Design

SAVRŠENSTVO OBLIKA SPOJENO S KVALITETOM 

Za estete među prijateljima kuhinje, koji žele vidjeti savršenstvo oblika spojeno s najvišom kvalitetom. Najplemenitiji materijali i perfekcionirana rješenja detalja ispunjavaju sve želje i povezuju se u ekspresivno oblikovanje s apolutno vrhunskom kvalitetom. Purizam i čulna estetika su aspekti kreiranja harmoničnog stapanja elemenata plemenitog čelika i stakla. Doživite spoj zahtjevnog dizajna i najviše kvalitete – biti ćete oduševljeni…


NOVO!  "Trend" Vivari by NobiliaKuhinja Varia Trend

LIJEPIH OBLIKA I SUVREMENA 

Linija proizvoda Trend osvaja visoko kvalitetnim materijalima s osmišljenim, tehničkim detaljima. Ovdje prednjači funkcionalnost s visoko kvalitetnim izgledom. Različite radne visine i uređaji, koji su optimalno prilagođeni ljudskim kretnjama, pružaju najveću udobnost upravljanja. Tako ćemo Vam stvoriti životni prostor prema Vašim željama i kuhinja postaje mjesto susreta obitelji – prostor u kojem se ugodno osjećate.
"Start" AlplesKuhinja Urbana
Toplina drva i svijetle neutralne boje modernih kuhinja Start izvrsno su okruženje za stvaranje i rad. Sa svojim praktičnim i suvremenim elementima i dodacima ova je kuhinja izvrstan odabir za sve one kojima je praktičnost na prvom mjestu. Ipak, nije potrebno birati između estetike i praktičnosti jer vas izgled kuhinje s glatkim linijama, bez nepotrebnih dodataka, neće razočarati. Kuhinje po mjeri Start odabirom pravih elemenata omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora. Moderne kuhinje Start nude veliki izbor osnovnih elemenata za kuhinje te najveći izbor drvenih dekora od svih modela. Među drvenim dekorima ne nedostaje modernih varijanti prirodnog i sivog hrasta. Isti se mogu po želji kombinirati sa smirenim dekorima u boji. Kao i kod ostalih kuhinja, i za kuhinje Start vrijedi bogata ponuda dodatnih elemenata i opreme, uvažavanje ergonomskih zahtjeva za siguran i ugodan rad te kvalitetna izrada. Važan čimbenik je i cijena kuhinje, prije svega povoljan omjer kvalitete i cijene, što samo povećava vrijednost kuhinja Start.


"Urbana" AlplesKuhinja Urbana
Moderne kuhinje Urbana s tipičnim, čistim linijama odražavaju suvremenost i bezvremenost. Drveni dekor oskoruše ili bukve nadopunjuju boje od smirenih prirodnih do upadljivih kao što su ljubičasta i tirkizna, u mat ili visokom sjaju. Ova moderna kuhinja svakako je odličan odabir za sve one kojima je osim funkcionalnosti i kakvoće jako važan i moderan izgled. Od elegantne do smione suvremene kuhinje. Ispreplitanje drva i obojenih lakiranih površina spoj je prirode i urbanosti, što namještaju daje prizvuk klasične kuhinje, dok jedinstvena boja lakiranih sjajnih površina u kuhinju donosi duh kozmopolitanizma. Promišljenim odabirom osnovnih i dodatnih elemenata te uz odgovarajuće prilagodbe prostoru, gdje su iste potrebne, dobit ćete kuhinju po mjeri. Funkcionalni, ergonomski oblikovani elementi za kuhinju izrađeni su iz kvalitetnih materijala te imaju ugrađene kvalitetne okove. Funkcionalnost povećavaju i razni dodaci za ladice kao što su protuklizne podloge, držači tanjura, pregradni sustavi, ulošci za jedaći pribor, sustav koševa… Njihovom uporabom vaša će kuhinja biti jednostavna za korištenje i održavanje.


"Iride" AstraKuhinja Iride


NOVO!  "Klassik" Vivari by NobiliaKuhinja Varia Klassik

FUNKCIONALNOST I KVALITETA

Svejedno, volite li više toplinu i živost drveta ili lakoču i transparentnost stakla. Linija proizvoda Klasika osvaja beskompromisnom kvalitetom, aktualnim dizajnom, odličnom funkcionalnošču i največom raznolikošču projektiranja. Nemojte se zadovoljiti s malo – Vaš zahtjev je naš izazov i istovremeno cilj."Vela" AstraKuhinja Vela


"Efecta" SpheraKuhinja Efecta
Modernim dizajnom čistih linija i visokom funkcionalnošću, kuhinja Efecta predstavlja kulturu dobrog življenja. Specifičan identitet daju joj visokokvalitetne ručkice od nehrđajućeg čelika koje se protežu u punoj dužini ladica i ormara. Pomnim odabirom kuhinjskih elemenata moguće je postići izgled tradicionalne, ali i u potpunosti moderne kuhinje lako prilagodljive svakom prostoru. Uz mogućnost kombiniranja boja i materijala Efekta na najbolji način spaja tri esencijalne vrijednosti: kvalitetu, funkcionalnost i dizajn.


"Meandra" SpheraKuhinja Meandra
Meandra je kuhinja dizajnerski orijentiranog koncepta i visoke funkcionalnosti. Upotrebom novih tehnologija kreiran je inovativan i iznimno funkcionalan sustav otvaranja. Umjesto klasičnih ručkica, u punoj visini i širini urezani su utori na dvije stranice ladica ili ormara omogućujući pristup otvaranju na dva mjesta. Osim funkcionalne prednosti, utori ostavljaju dojam razigrane forme i specifičnog vizualnog identiteta. Kombinacijom otvorenih i zatvorenih elemenata, kuhinju je moguće personalizirati odabirom vidljivih i skrivenih osobnih predmeta. Široka mogućnost odabira kombinacija boja i materijala, još je jedna od mnogih prednosti ove kuhinje.


"Line" AstraKuhinja Line
 • Fronte mdf, debljine 22 mm, lakirane mat ili sjajnim akrilnim lakom, u 15-tak nijansi
 • Karakteristične profilirane ručke u sastavu su fronti i u cijeloj širini vratnica
 • Okviri staklenih vrata također u mdf-u i sa utorenim ručkama
 • Kvalitetan okov i vodilice
 • Velik izbor radnih ploča
 • Dominiraju čiste linije i jednostavnost forme
 • Za više slika i informacija skinite cijeli katalog


"Etia" SpheraKuhinja Etia
Etia je kuhinja specifičnog, originalnog dizajna koji otvara brojne mogućnosti personalizacije. Linijski profil otvaranja kuhinjskih elemenata daje elegantnu formu i olakšava upotrebu. Kao jedna od brojnih opcija, nudi se izrada podnožja kuhinje od poliranog inox čelika - stvara se efekt ogledala te dojam da kuhinja lebdi u zraku. Višenamjenski pult za pripremu ili konzumaciju hrane dolazi u nekoliko opcija slaganja, ovisno o ukusima i potrebama klijenata. Kuhinja također nudi razne tlocrtne kompozicije slaganja čime se prilagođava bilo kojem prostoru, neovisno o njegovoj veličini i zahtjevnosti.


"SP 22" AstraKuhinja SP22
 • SP 22 je rezultat ekskluzivne kreativnosti koja je proizašla iz inicijalnog projekta obilježenog futurističkim duhom koji ne zanemaruje funkcionalni aspekt proizvoda namijenjenog za svakodnevnu upotrebu
 • Fronte u  medijapanu, debljine 19 mm, obrađene postupkom lakiranja ili furniranja, te apliciranja srebrne ili zlatne folije
 • Najkvalitetnija obrada i u poliesterskom laku /6 aplikacija laka/
 • Kvalitetan okov i vodilice
 • Velik izbor radnih ploha i ručkica
 • Brojne opcije elemenata, vrijednost detalja, te kaleidoskop boja i obrada zadovoljit će i najzahtijevnijeg kupca
 • Za više slika i informacija skinite cijeli katalog


"Linea" SpheraKuhinja Linea
Elegantan, minimalistički dizajn upotpunjen profinjenim detaljima posebnost je Linea kuhinje. Povišeni element s funkcijom dodatne radne plohe ili jedaćeg stola odgovara zahtjevima suvremenog življenja. Umjesto ručkica nailazimo na inovativan aluminijski profil u punoj dužini ladice ili ormara koji uvelike olakšava korištenje i podiže funkcionalnost kuhinje na novu razinu. Otvoreni elementi u kontrastnoj boji namijenjeni odlaganju predmeta upotpunjuju profinjenost Linea kuhinje. Široka mogućnost odabira materijala i palete boja zadovoljit će ukuse i potrebe klijenata u kreiranju osobnog, orginalnog stila.

"Litia" SpheraKuhinja Litia
Kuhinja Litia svojom elegantnom formom ostavlja minimalistički prostorni dojam. Posebnost kuhinje očituje se u ugradnji izuzetno funkcionalne ručkice u obliku profila, ugrađenoj u punoj širini fronta ladica ili ormara. Ručkice dolaze u dvije varijante eloksiranog aluminija, dok cijela kuhinja pruža mogućnost odabira više vrsta materijala, obrada i boja. Otvorena polica na koju možemo smjestiti ukrasne ili funkcionalne predmete, smještena je ispod gornjih ormarića s mogućnošću odabira više dimenzija. Kuhinju krasi jednostavnost čistih linija koja se s lakoćom prilagođava modernom ali i tradicionalnom prostoru.

"Slota" SpheraKuhinja Slota
Kuhinju Slota krasi funkcionalnost i zaigrani dizajn uz lakoću prilagodbe svakom prostoru. Inovacija je u sistemu otvaranja, umjesto ručkica na frontama ladica nailazimo na vertikalne i horizintalne utore. Osim što olakšavaju otvaranje, utori stvaraju zanimljivu vizualnu igru koja čini identitet kuhinje. Kombinacijom zatvorenih i otvorenih elemenata, otvara se mogućnost kreiranja savršenog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kuhinje."Plaina" SpheraKuhinja Plaina
Minimalističkim dizajnom Plaina se savršeno uklapa u suvremeni način življenja. Jednostavna, praktična i ugodna. Upotrebom novih tehnologija stvorene su "skrivene ručkice" u obliku horizontalnih utora u punoj širini ladice ili ormara koje osim što olakšavaju otvaranje, naglašavaju profinjenost i čistoću dizajna. Visoka tehnologija i suvremeni dizajn na najbolji se način susreću u Plaini, ostavljajući mogućnost prilagodbe različitim prostorima."Grida" SpheraKuhinja Grida
Modularnost kao glavna karakteristika Gride dopušta različite kombinacije personalizacije. Tradicionalni element otvorenih polica integriran je u modernu formu dopuštajući da se istakne čistoća dizajna. Police se mogu postavljati po izboru i željama klijenata kako bi predmeti koje svakodnevno koristimo pri kuhanju bili nadohvat ruke. Uz mogućnost odabira boja i materijala, kuhinja nudi jedinstvenu mogućnost personalizacije i unikatnosti. Iako je krasi minimalistički, moderan dizajn - Grida svojim tradicionalnim elementima unosi toplinu u vaš dom.


"Neata" SpheraKuhinja Neata
Neata donosi esencijalni, a u isto vrijeme orginalni stil i funkcionalnost. Njena posebnost su široki utori urezani u fronte ladica što omogućuje lakše i jednostavnije otvaranje. Pune plohe mat ili visokog sjaja u kombinaciji s oblikom utora čine ovu kuhinju privlačnom klijentima koji njeguju suvremeni, ali i tradicionalni stil. Kombinacijom boja i materijala kuhinja se s lakoćom prilagođava zahtjevima i stilu klijenata.