Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Stolica Rosali Black

Šifra:K87005
Boja:crna
Materijali:poliester, metal, iveral
Dimenzije:47,5x56x82h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
209,05 €
(1.575,09 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 198,60 € (1.496,35 kn)
Vaša ušteda: 10,45 € (78,74 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Eklektična mješavina stilova često donosi najneobičnije i najinventivnije ideje za uređenje vašeg doma, a ako ste u potrazi za takvim komadima namještaja, pravo mjesto za vas je KARE! Naša blagovaonska stolica Rosali predstavlja spoj retro šarma i klasičnog dizajna, stvarajući jedinstven komad namještaja koji će privući pažnju i očarati vas svojom originalnošću.

Ono što Rosali čini posebnom je njezina sposobnost da kombinira različite stilove na način koji donosi harmoniju i eleganciju u vaš prostor. Naslon za leđa ukrašen bečkim pleterom od ratana dodaje notu klasičnog šarma, dok je sjedalo presvučeno visokokvalitetnom tkaninom od imitacije kože, pružajući udobnost i praktičnost.

Sve ove karakteristike dizajna čine blagovaonsku stolicu Rosali privlačnim i jedinstvenim komadom namještaja. Ova stolica nije samo funkcionalan element u vašoj blagovaonici; to je pravo umjetničko djelo koje će oplemeniti vaš interijer.

Kada želite dodati dozu stila i osobnosti svom prostoru, blagovaonska stolica Rosali je pravi izbor. Njezina eklektična mješavina stilova čini je neodoljivom i daje vašem domu originalnost i karakter. Odaberite Rosali kako biste unijeli šarm i eleganciju u svoju blagovaonicu i uživali u jedinstvenom komadu namještaja.

  • Dimenzije: 47,5x56x82h cm
  • Težina: 5,3 kg
  • Materijali: metal, poliester, iveral
  • Visina sjedenja 47cm

Stolicu Rosali naručite u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!