Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Komoda Vancouver 160x78cm

Šifra:K86971
Boja:natural
Materijali:puno drvo bagrema, MDF, metal
Dimenzije:160x42x78h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
2.145,87 €
(16.168,06 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 2.038,58 € (15.359,68 kn)
Vaša ušteda: 107,29 € (808,38 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Predstavljamo vam komodu Vancouver, komad namještaja koji će unijeti toplinu i šarm u svaki kutak vašeg doma. Ova komoda je pravi izraz univerzalne estetike, jer se izvanredno dobro uklapa u različite stilove interijera, bilo da se radi o seoskoj kući ili modernom potkrovlju.

Ono što ovu komodu čini posebnom je njezin jedinstven dizajn i upotreba masivnog bagremovog drva. Bagremovo drvo donosi prirodnu toplinu i autentičnost u svaki prostor, dok jedinstveni dizajn ističe komodu kao centralni komad namještaja u svakoj sobi.

Komoda ima dvoja klizna vrata i tri ladice koje omogućuju fleksibilno pohranjivanje različitih komada. No, ono što čini ovu komodu posebno zanimljivom su njezini industrijski elementi poput okvira i kotačića za klizna vrata od metala. Ovi detalji dodaju karakter i šarm, dajući komodi izrazit industrijski štih.

Važno je napomenuti da je svaka od ovih komoda ručno izrađena, što znači da svaki komad je jedinstven. To znači da ćete imati komodu koja je jedinstvena i posebna, te koja će unijeti originalnost u vaš dom.

Kada tražite komad namještaja koji će istovremeno biti praktičan, estetski privlačan i unikatan, komoda Vancouver je pravi izbor. Dimenzija 78 x 160 x 42 cm (V/Š/D), svaki komad je pažljivo izrađen od punog bagremovog drva i lakiran kako bi zadržao svoju prirodnu ljepotu. Odaberite ovu komodu kako biste unijeli toplinu i karakter u svoj prostor.

  • Dimenzije: 160x42x78h cm
  • Težina: 74 kg
  • Materijali: puno drvo bagrema, MDF, metal

Naručite komodu Vancouver u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!