Moja košarica
Nema proizvoda

Calligaris asortiman


Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i konstantan razvoj novih modela, bilo u klasičnom, bilo u modernom dizajnu. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris proizvoda postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju.

Pregledajte Calligaris asortiman u našem webshopu:


CALLIGARIS STOLICE


CALLIGARIS STOLOVI


CALLIGARIS GARNITURE


CALLIGARS KREVETI


CALLIGARIS KOMODE


CALLIGARIS ASESOARI


Calligaris vjeruje da bi namještaj trebao biti jednako funkcionalan koliko i elegantan, kao i da bi inovativni dizajn trebao biti projektiran tako da nudi rješenja u stvarnom životu sa bitnim naglaskom na udobnost. Čak i nakon 100 godina iskustva u industriji, Calligaris nastavlja eksperimentirati s materijalima i završnim obradama. Uostalom, njihova sposobnost prihvaćanja promjena možda je najtrajnija karakteristika marke Calligaris.

Preuzmite najnovije kataloge sa proizvodima iz Calligaris ponude:Stolice

Stolovi

Sjedeće garniture

Kreveti

Komode i asesoari

Ukoliko pronađete neki proizvod u katalogu, a da nije prikazan na našem webshopu, slobodno nam se javite za informaciju o cijeni i naručivanju na studio@meblo.hr ili 099/53-44-670 (WhatsApp, Viber).