Moja košarica
Nema proizvoda

KARE Black Friday


Black Friday akcija je završila, no tu je KARE AFTER PARTY! Drugim riječima, to znači da sve popuste iz Black Friday akcije možete iskoristiti i u BLACK FRIDAY AFTER WEEK-u zaključno sa nedjeljom 4.12.2022. u 23:59. Iskoristite ovaj after party i ostvarite 20% na kompletan KARE asortiman te 35% na odabrane artikle sa zalihe i iz izloga salona! Pogodnost vrijedi do 4.12. u svim KARE i Meblo Trade salonima diljem Hrvatske te u našem webshopu!

KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom!


KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA


Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.