Moja košarica
Nema proizvoda

ZABA vikend

Od 20. do 23.1.2023. iskoristite dodatnih 10% popusta
za plaćanje ZABA karticama na gotovo cjelokupan asortiman

 
 
Stigao je novi produljeni ZABA vikend koji traje od petka 20.1. pa sve do ponedjeljka 23.1.2023.!

Prava je to prilika za zimsko uređenje doma u Meblo Tradeu. Iskoristite dodatnih 10% popusta koje Vam donose Zaba Visa debitne i Mastercard kreditne kartice na širok asortiman kuhinja, stolova i stolica, spavaćih soba, madraca, dječjih i dnevnih soba, sjedećih garnitura, tapeta i opreme za dom, i uredite svoj dom kvalitetno i sa stilom. Plaćanje je moguće jednokratno ili do 36 rata, u Meblo Trade poslovnicama i webshopu u periodu od 20. do 23.1.2023.

*Popust se primjenjuje na redovne mjesečne kartične popuste i ne se odnosi na asortiman na Zimskom sniženju te artikle na rasprodaji.

Izaberite između bogate ponude Meblo Trade salona i iskoristite kratkotrajnu ponudu još danas! Za kupovinu preko web shopa ovu pogodnost možete iskoristiti odabirom načina plaćanja ZABA karticom u košarici. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija te obavite najpovoljniju kupnju u sklopu ZABA vikenda.

NOVO! Mogućnost plaćanja do 24 rate bez kamata Maestro karticom, te do 36 rata bez kamata Mastercard karticom Zagrebačke banke.


*Napomena: Popust se zbraja sa redovnim mjesečnim kartičnim popustima, a ne odnosi se na asortiman na Zimskom sniženju, te na artikle na rasprodaji. Akcija se ne zbraja sa pogodnostima u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi).