Moja košarica
Nema proizvoda

ZABA vikend

Od 23. do 26.10. iskoristite dodatnih 15% popusta za plaćanje ZABA karticama!

  
 
Stigao nam je prvi jesenski ZABA vikend - od 23. do 26.10.2020.!
 
Opremate kuhinju, sobu ili vrt i u potrazi ste za kvalitetnim namještajem vrhunskog dizajna? Ili jednostavno želite osvježiti svoj dom novim tapetama i ostalim dekorativnim proizvodima? Sada je prava prilika za to! Posjetite Meblo Trade salone, gdje vas ovaj vikend očekuje dodatnih 15% popusta na velik dio asortimana, za plaćanje Zabinim Visa, Mastercard ili Maestro karticama, jednokratno ili na rate. Popust se primjenjuje na redovne mjesečne kartične popuste, i ne zbraja se sa ostalim akcijama i artiklima sa rasprodaje.
 
Sjedeće garniture, madraci, kuhinje, spavaće sobe, stolovi ili stolice, vrtni asortiman, dekoracije i asesoari… izaberite između bogate ponude Meblo Trade salona i iskoristite kratkotrajnu ponudu još danas!

Za kupovinu preko web shopa ovu pogodnost možete iskoristiti odabirom načina plaćanja ZABA karticom u košarici. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija te obavite najpovoljniju kupnju u sklopu ZABA vikenda.

NOVO! Mogućnost plaćanja do 24 rate bez kamata Maestro karticom, te do 36 rata bez kamata Mastercard karticom Zagrebačke banke (uz drugačije uvjete/obračun popusta).

*Napomena: Popust se zbraja sa redovnim mjesečnim kartičnim popustima, a ne odnosi se na Calligaris i Tabushi asortiman, artikle s rasprodaje i posebne akcije (Dani talijanskog dizajna) te se ne primjenjuje kod akcija u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi).