Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija kuhinja

Do -55% na kuhinje iz Meblo Trade ponude
13.5.-13.6.2024.

 

U tijeku je velika akcija kuhinja u sklopu koje možete uštedjeti do 55% na vrhunske kuhinje po mjeri renomiranih dobavljača –  Alples, Varia Purion i Sphera.

Kuhinja predstavlja središnji prostor doma. Bez obzira na to želite li modernu ili klasičnu kuhinju, velika ponuda boja i obrada omogućava odabir kuhinje vaših snova. Iz široke ponude elemenata promišljenim odabirom dobit ćete funkcionalnu kuhinju koja će biti ergonomski oblikovana, a time će njezino korištenje biti sigurno i ugodno. Kvalitetni materijali, ugrađeni okovi, sistemi ublaživača te kvalitetna izrada jamstvo su za dugogodišnje besprijekorno funkcioniranje. Manja kuhinja ili kuhinja s otokom – dobit ćete kuhinju po mjeri koja će odgovarati vašim potrebama i željama. S obzirom na to da danas više nema stroge podjele prostora, širi izbor elemenata za kuhinje omogućava da istima možete opremiti dnevnu sobu ili blagovaonicu.


Meblo trade nudi široku paletu kuhinja renomiranih svjetskih proizvođača. U ponudi Meblo tradea pronaći ćete kuhinje njemačkog proizvođača Varia Purion, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje. Sve kuhinje izrađuju se po vašim željama i mjerama u posebnim crtačim programima. Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti naše salone, nudimo vam online savjetovanje za izradu kuhinja, koje izrađuju naši online savjetnici.

Naši stručnjaci mogu Vam pomoći pri odabiru i odluci kod kupnje nove kuhinje. Uz besplatnu dostavu i montažu (prema Meblo Trade uvjetima) te uslugu savjetovanja, Meblo Trade nudi i otplatu do 36 rata bez kamata*. Posjetite Meblo Trade salone namještaja i dogovorite termin za izradu kuhinje. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail info@meblo.hr.

Varia Purion 55%

Sphera kuhinje 35%

Uz akciju kuhinja, sada možete uštedjeti do 55% i sa našim vrhunskim ugradbenim ormarima, prilagođenim vašim potrebama i prostoru. Oplemenite svoj dom stilom i praktičnošću uz našu posebnu ponudu!

Iskoristite pogodnost i pronađite svoju kuhinju iz snova do 13.6.2024.

*Za plaćanje 13-36 rata popust je 5% manji u odnosu na prikazani kartični popust.