Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija kuhinja

DO 50% POPUSTA NA KUHINJE DO 31.03.
 
U mjesecu posvećenom ženama dame su odabrale do čak 50% popusta na široku paletu kuhinja renomiranih svjetskih proizvođača.  U ponudi Meblo Trade-a pronaći ćete kuhinje njemačkog proizvođača Vivari by Nobilia, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje. Sve kuhinje izrađuju se po vašim željama i mjerama.

Do 31. ožujka pripremili smo za vas do 50% popusta na kuhinje. Iskoristite ovu vrhunsku priliku, posjetite najbliži Meblo Trade salon i prepustite se našim savjetnicima koji će Vam pomoći urediti kuhinju iz snova.
 

Vivari by Nobilia kuhinje do 20% popusta

U ponudi Vivary by Nobilia postoji velik broj modela kuhinja, preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata, 4 standardne visine podnožja (70, 100, 150, 200 mm), 5 visina visećih ormarića (325,5; 359; 651; 720 i 900 mm), 3 visine visokih ormara.

Alples kuhinje do 51% popusta

Alples kompanija osnovana je 1955. godine i danas je vodeći proizvođač namještaja u Sloveniji. Kvalitetni materijali, ugrađeni okovi, vrhunski sistemi ublaživača te kvalitetna izrada jamstvo su za dugogodišnje besprijekorno funkcioniranje Alples kuhinja, bez obzira radi li se o klasičnoj ili modernoj kuhinji.
Manja kuhinja ili kuhinja s otokom – dobit ćete kuhinju po mjeri koja će odgovarati vašim potrebama i željama. S obzirom na to da danas više nema stroge podjele prostora, širi izbor elemenata za kuhinje omogućava da istima možete opremiti dnevnu sobu ili blagovaonicu.

Astra kuhinje do 20% popusta

Program talijanskih kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim modernih kuhinja program Astra uključuje i kuhinje klasičnog dizajna iz kojih nisu isključene moderne tehnologije. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima.
Drvo korišteno u Astra kuhinjama dolazi sa posebnih plantaža na kojima je uspostavljena ravnoteža između eksploatacije i sadnje. Višeslojni materijali koji se koriste u  dijelovima Astra kuhinja prirodni su izbor u skladu s Bio arhitekturom, te ekološko prihvatljiv proizvod jer ne koriste nedostatne sirovine. Stoga Astra kuhinje ponosno nose znak  'Garantirani ekološki paneli - 100% reciklirano drvo'. Ponuda Astra kuhinja dostupna je u tri glavne kategorije:  moderneklasične  i design kuhinje.

Sphera kuhinje do 30% popusta

Sphera je hrvatski brand namještaja osnovan 2009. godine. Brand je posebice specijaliziran za sisteme - uredski namještaj, kuhinje, garderobne ormare i sl. Sphera spaja arhitekturu, održivi dizajn i visoku kvalitetu uz ekonomsku prihvatljivost. Uz kontinuirani dizajnerski razvoj proizvoda i novih usluga, Sphera kao bazu slavi jednostavan, funkcionalan dizajn i beskompromisnu kvalitetu.
Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

Svaku navedenu kuhinju moguće je naručiti u različitim dimenzijama, obradama i sastavima pa predlažemo da posjetite najbliži Meblo Trade salon gdje će vam naši prodajni savjetnici izraditi prilagođeni projekt i sastaviti ponudu.

Pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost sa ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Stoga su u Meblo Trade salonima na raspolaganju stručni savjetnici za izradu projekata, 3D simulacije kako bi buduća kuhinja, blagovaona i dnevni boravak bili povezani u funkcionalnu i estetsku cjelinu. Za naše klijente osigurana je i gratis dostava, montaža, a brojne su i mogućnosti otplate, od 2-36 rata bez kamata.