Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija kuhinja

DO 55% POPUSTA NA KUHINJE + GRATIS PERILICA POSUĐA*
samo od 13. do 08.06.2020.

 Meblo Trade nudi široku paletu kuhinja renomiranih svjetskih proizvođača. U ponudi Meblo Trade-a pronaći ćete kuhinje njemačkog proizvođača Vivari by Nobilia, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje. Sve kuhinje izrađuju se po vašim željama i mjerama.

Od 13. do 08.06. pripremili smo za vas do 55% popusta na sve kuhinje te dodatnu pogodnost - GRATIS BOSCH perilicu posuđa*

Iskoristite ovu vrhunsku priliku, posjetite najbliži Meblo Trade salon i prepustite se našim savjetnicima koji će Vam pomoći urediti kuhinju iz snova. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr.

Vivari by Nobilia kuhinje (do 20% popusta + gratis perilica posuđa*)

U ponudi Vivary by Nobilia postoji velik broj modela kuhinja, preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata, 4 standardne visine podnožja (70, 100, 150, 200 mm), 5 visina visećih ormarića (325,5; 359; 651; 720 i 900 mm), 3 visine visokih ormara.
   

Alples kuhinje (55% popusta + gratis perilica posuđa*)

Alples kompanija osnovana je 1955. godine i danas je vodeći proizvođač namještaja u Sloveniji. Kvalitetni materijali, ugrađeni okovi, vrhunski sistemi ublaživača te kvalitetna izrada jamstvo su za dugogodišnje besprijekorno funkcioniranje Alples kuhinja, bez obzira radi li se o klasičnoj ili modernoj kuhinji.
Manja kuhinja ili kuhinja s otokom – dobit ćete kuhinju po mjeri koja će odgovarati vašim potrebama i željama. S obzirom na to da danas više nema stroge podjele prostora, širi izbor elemenata za kuhinje omogućava da istima možete opremiti dnevnu sobu ili blagovaonicu.

Prolistajte katalog kuhinja: Alples kuhinje 2020
   

Astra kuhinje (20% popusta + gratis perilica posuđa*)

Program talijanskih kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim modernih kuhinja program Astra uključuje i kuhinje klasičnog dizajna iz kojih nisu isključene moderne tehnologije. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima.
Drvo korišteno u Astra kuhinjama dolazi sa posebnih plantaža na kojima je uspostavljena ravnoteža između eksploatacije i sadnje. Višeslojni materijali koji se koriste u  dijelovima Astra kuhinja prirodni su izbor u skladu s Bio arhitekturom, te ekološko prihvatljiv proizvod jer ne koriste nedostatne sirovine. Stoga Astra kuhinje ponosno nose znak  'Garantirani ekološki paneli - 100% reciklirano drvo'.
Ponuda Astra kuhinja dostupna je u tri glavne kategorije moderne, klasične i design kuhinje.
   

Sphera kuhinje (30% popusta + gratis perilica posuđa*)

Sphera je hrvatski brand namještaja osnovan 2009. godine. Brand je posebice specijaliziran za sisteme - uredski namještaj, kuhinje, garderobne ormare i sl. Sphera spaja arhitekturu, održivi dizajn i visoku kvalitetu uz ekonomsku prihvatljivost. Uz kontinuirani dizajnerski razvoj proizvoda i novih usluga, Sphera kao bazu slavi jednostavan, funkcionalan dizajn i beskompromisnu kvalitetu.
Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

Prolistajte katalog kuhinja: Sphera kuhinje

U nastavku vam donosimo pregled kuhinja iz izloga naših salona sa detaljnim opisima i karakteristikama. Svaku navedenu kuhinju moguće je naručiti u različitim dimenzijama, obradama i sastavima pa predlažemo da posjetite najbliži Meblo Trade salon gdje će vam naši prodajni savjetnici izraditi prilagođeni projekt i sastaviti ponudu.
 

Pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost sa ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Stoga su u Meblo Trade salonima na raspolaganju stručni savjetnici za izradu projekata, 3D simulacije kako bi buduća kuhinja, blagovaona i dnevni boravak bili povezani u funkcionalnu i estetsku cjelinu. Za naše klijente osigurana je i gratis dostava i montaža u gradovima i okolici prodajnih salona, a brojne su i mogućnosti otplate, od 2-36 rata bez kamata.
 

*Kod naručivanja kuhinje, gratis dobivate gratis Bosch perilicu posuđa SMV50E60EU uz kupnju bilo koja 3 Bosch aparata.