Moja košarica
Nema proizvoda

Blagdanska čarolija


Dobrodošli u Meblo Trade Blagdansku čaroliju! Sezona blagdana donosi nevjerojatne radosti i mi u Meblo Tradeu želimo da vaš dom zablista poput prave božićne bajke. Započnimo zajedno ovo čarobno razdoblje s uštedama do čak 70% na proizvode iz naših izloga i sa zalihe, a sve to uz brzu dostavu odmah do vaših vrata!

Uredite svoj dom sa stilom - Božić je blizu! U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven, a blagdani su pravo vrijeme da ga obogatite s biti onoga tko u njemu živi. Ne propustite priliku iskoristiti posebne popuste od 6. do 24.12.2023. i stvorite dom iz snova po najboljoj cijeni.

Izbor iz snova po blagdanskim cijenama! Kvalitetni madraci, udobni kreveti, prekrasni dekor, mekana posteljina, praktični trosjedi na razvlačenje i elegantno posuđe - sve to po posebnim blagdanskim cijenama dostupno je u našim salonima i na meblo.hr. Započnite svoju božićnu bajku s Meblo Tradeom!

Sjajne uštede od 6. do 24.12.2023.! Pronađite savršene proizvode u našem asortimanu sa zalihe na posebnim blagdanskim popustima. Bez obzira želite li osvježiti svoj dom ili pronaći savršen božićni poklon, Meblo Trade ima sve što vam treba.


Pogledajte naše fantastične popuste:


Termoflex i Lavander asortiman
-70%

Podnice na zalihi
-30%
     

Ekskluzivni madraci Sealy
do -35%

Atlas kreveti sa zalihe
-25%

Nias trosjedi s madracem
-20%
     

Villeroy&Boch asortiman
-15%

Motivi asortiman dekora
do -50%

Artikli iz izloga salona
do -60%

Blagdanska čarolija čeka - Kliknite, kupite, uživajte! U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i mora sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Dakle, ne propustite priliku iskoristiti ovaj poseban dan u Meblo Tradeu i uredite svoj dom u svom stilu po najboljoj cijeni.