Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinje do -60%


Velika akcija kuhinja u Meblo Tradeu! Uštedite do 60% na vrhunske kuhinje po mjeri uz besplatno savjetovanje, dostavu i montažu te otplatu do 36 rata bez kamata! Posjetite najbliži Meblo Trade salon ili kupujte na webshopu i do 27. svibnja odaberite svoju kuhinju iz snova uz uštedu do čak 60%! Kuhajte sa srcem!

Pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost sa ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Stoga su u Meblo Trade salonima na raspolaganju stručni savjetnici za izradu projekata, besplatne 3D simulacije kako bi buduća kuhinja, blagovaona i dnevni boravak bili povezani u funkcionalnu i estetsku cjelinu. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Za naše klijente osigurana je i gratis dostava i montaža u gradovima i okolici prodajnih salona, a brojne su i mogućnosti otplate, od 2-36 rata bez kamata.


Izrada kuhinje po mjeri u Alplesu je cjenovno vrlo povoljna. Uvjerite se sami! Kuhinju ćemo izraditi po dimenzijama vašeg prostora i opremiti je prema vašim željama. Svaki pojedinačni element ima svoju cijenu, a zbroj svih elemenata u koje su uključeni svi drveni dijelovi (pult, podnožje, ukrasne stranice, pokrovne ploče…) čini konačnu cijenu kuhinje. Zato nam dostavite dimenzije prostora te svoje želje u vezi s postavljanjem i opremom radi točnog izračuna cijene. Naravno, sve će biti najlakše ako nas posjetite u jednom od Meblo Trade prodajnih salona ili na shop@meblo.hr, gdje vam nudimo stručno savjetovanje.
 • kuhinje Made in Slovenia
 • klasične i moderne varijante kuhinja
 • pristupačne cijene i odlična kvaliteta

U ponudi Vivari by Nobilia postoji velik broj modela kuhinja, preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata, 4 standardne visine podnožja (70, 100, 150, 200 mm), 5 visina visećih ormarića (325,5; 359; 651; 720 i 900 mm), 3 visine visokih ormara. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail shop@meblo.hr.
 • velik broj opcija
 • razne mogućnosti narudžbe
 • klasične i moderne kuhinje


Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.
 

Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. Astra koristi materijale i proizvodne metode koje ne narušavaju ekološku ravnotežu, gdje se eksploatacija drva događa na kontrolirani način tako da se ne oštećuju šume. Program talijanskih kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim modernih kuhinja program Astra uključuje i kuhinje klasičnog dizajna iz kojih nisu isključene moderne tehnologije. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima.

BLOK KUHINJE

 • kuhinja dužine 285 cm
 • svi aparati BEKO u cijeni
 • spremna za isporuku odmah
Blok kuhinja sa aparatima Emily
-45%

 • kuhinja dužine 300 cm
 • svi aparati BEKO u cijeni
 • spremna za isporuku odmah
Blok kuhinje Fortrade
-25%

 • blok kuhinje raznih dimenzija
 • moderne i klasične varijante
 • pogodne za opremanje apartmana