Moja košarica
Nema proizvoda

Newsletter arhiva

Proljetni popusti

meblo
 
 
 
 

Namještaj

 
 
 
 

Dekoracije

 
 
 
 
 

Ususret proljeću i Uskrsu pripremili smo za vas brojne popuste i pogodnosti. Proučite što vam sve nudimo, posjetite najbliži Meblo Trade salon ili naš webshop i učinite svoj dom savršenim uz najbolja riješenja i uštede iz Meblo Tradea.

 
 
 
 
 
 

U svim Meblo Trade salonima i web shopu do 31.03. za kupovinu jednog madraca Dreams te Termoflex jastuka, plahte i/ili posteljine, drugi (isti proizvod) vam poklanjamo gratis. Već za 2.423,00 kn možete dobiti dva vrhunska ortopedska madraca sa đžepičastom jezgrom, a za 118 kn dvije plahte u dimenziji 200x90.

 
 
 
 
 

Vrhunski madraci Antistress, Lyocell i Matterra na popustu od čak 40%! Ortopedski madraci Meblo Trade sinonim su za udobnost, prateći moderne trendove na polju spavanja Meblo Trade madraci garancija su za savršen i opušten san te osjećaj odmora koji će Vas pratiti tijekom cijelog dana.

 
 
 
 
 
 
 

Povodom nedavno održanog sajma bazena, sauni i outdoor namještaja koji se održao u Opatiji od 15. do 17. 03. 2018., osigurali smo promotivni popust od 20% na vrtni asortiman namještaja Nardi, Kayu Teak i La Forma. Promotivni popust od 20% možete iskoristiti upisivanjem promo koda RELAXADRIA prilikom kupnje.

 
 
 
 
 

Sphera kuhinje na promotivnom su popustu od 20% od 19. do 31.03. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

 
 
 
 

 
 

Trosjed Patton vrlo se jednostavno pretvara u ležaj 204x133 cm, pogodan za spavanje za dvije osobe. Ispod sjedišta nalazi se sanduk pogodan za spremanje jastuka i posteljina. Dostupan za brzu isporuku u antracit i svijetlo sivoj boji. Do 31.03. trosjed Patton možete kupiti uz popust od 20%!

 

 
 

Iskoristite 25% popusta na Villeroy & Boch uskršnju kolekciju i omogućite vašem domu da zablista za uskršnje blagdane. Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvrsna kvaliteta ono je što odlikuje Villeroy & Boch proizvode koji su izrađeni od najfinijeg porculana. Akcija traje do 31.03. ili do isteka zaliha!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na društvenim mrežama: