Moja košarica
Nema proizvoda

Ostani doma


Poštovani kupci,

Kao što svi već znate 19.03.2020. smo morali privremeno zatvoriti sve naše fizičke poslovnice. Međutim, vi i dalje možete kupovati iz sigurnosti svoga doma putem našeg webshopa i to 24/7. Ukoliko na našem webshopu ne pronađete proizvod kojeg ste namjeravali kupiti, slobodno nam se javite, pa ćemo ga postaviti čim prije.

Kontaktirati nas možete putem našeg live chata, maila shop@meblo.hr, društvenih mreža ili na broj 098/301-636 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp).

Kada je riječ o isporuci robe, želimo da znate da poduzimamo sve propisane mjere zaštite i dezinfenkcije. Sva naša skladišta, kamioni i uredi redovno se dezinficiraju po najvišim sigurnosnim standardima. Kako bi kontakt sa dostavljačem bio sveden na minimum preporučamo da naručenu robu platite unaprijed. Ukoliko se ipak odlučite za plaćanje pouzećem obavezno operite i dezinficirajte ruke prije i nakon kontakta. Plaćanje pouzećem na našim prodajnim mjestima i skladištima trenutno je onemogućeno.

Isporuke i dalje redovno teku, te će sva roba koja bude naručena biti isporučena (za robu iz najpogođenijih zapadnoeuropskih zemalja vjerojatno uz kašnjenje).

Kada je riječ o vlastitom preuzimanju, isto trenutno nije omogućeno u poslovnicama, no, još uvijek možete preuzeti naručeno na našim skladištima u Zagrebu, Rijeci i Splitu, utorkom i petkom od 9 do 13 sati, uz odgovarajuće mjere predostrožnosti. Plaćanje pouzećem na našim prodajnim mjestima i skladištima trenutno je onemogućeno, tako da sve naručeno svakako treba platiti unaprijed.

U toplini svoga doma proučite našu široku online ponudu i akcije koje smo pripremili za vas! Pripremite se za Uskrs sa svojim najmilijima i iskoristite 22% popusta na Villeroy&Boch uskrsni asortiman  te do čak -50% na kompletan asortiman zdravog spavanja uz besplatnu dostavu na kućnu adresu uz najstrože mjere sigurnosti. Više detalja saznajte na sljedećem linku.

Vjerujemo da ćemo vas uskoro moći pozdraviti u nekoj od naših poslovnica, a do tada ostajemo u digitalnom kontaktu.

Proučite našu široku ponudu namještaja, rasvjete i asesoara i slobodno nam se obratite.

Čuvajte sebe i svoje bližnje ♡

Vaš Meblo Trade

#ostanidoma